• Haberler
  • Spor
  • 'Finale kalmak istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

'Finale kalmak istiyoruz' – Kocatepe Gazetesi

AFJET Afyonspor'u 1-0 mağlup ettiklerin maçın ardından değerlendirme yapan Keçiörengücü Teknik Direktörü Serkan Özbalta, 'Ramazan ayında olmasına rağmen seyirci muhteşemdi. İki takımda iyi takım olduğundan denk bir mücadele oldu. Burada ligin bitmesine 2 hafta kala bir mağlubiyetimiz vardı. Kendi sahamızda da 80 dakika 10 kişi oynadığımız maçta da rakibe yenilmiştik. İlk yarı onların pozisyonları var, [&hellip]

AFJET Afyonspor’u 1-0 mağlup ettiklerin maçın ardından değerlendirme yapan Keçiörengücü Teknik Direktörü Serkan Özbalta, “Ramazan ayında olmasına rağmen seyirci muhteşemdi. İki takımda iyi takım olduğundan denk bir mücadele oldu. Burada ligin bitmesine 2 hafta kala bir mağlubiyetimiz vardı. Kendi sahamızda da 80 dakika 10 kişi oynadığımız maçta da rakibe yenilmiştik. İlk yarı onların pozisyonları var, ikinci yarıda bizim net pozisyonlarımız oldu. Genele baktığımız zaman çok iyi mücadele oldu. Ramazan ayında insanları burada mutlu ettiysek, bizlerde sevinçliyiz, ama bunun ikinci ayağı var. Biz tur atlamadık. Çok ciddi şekilde Salı günü oynayacağımız maçı da tamamlamak istiyor ve final kalmak istiyoruz” dedi.
“AFYON SEYİRCİSİ BİZİ AĞIRLADI”
Afyon seyircisi nasıldı sorusuna cevap veren Özbalta, “Burası benimde sevdiğim bir şehir, kampı da zaten burada yapmıştık. Seyirci Ramazan ayı olması nedeniyle ve maçın 19.00’da olmasına rağmen maça teşrif ettiler. Güzel bir seyirci topluluğu vardı. En güzel tarafları da hiç küfür olmadı, geçen hafta İzmir’de çok ciddi olaylarla karşılaştık. Burada daha büyük ambiyans olmasına rağmen olaylar hiç yaşamamak güzel bir durum oldu. O yüzden Afyon seyircisine teşekkür ediyorum. Bizi iyi ağırladılar” ifadelerine yer verdi.
“İKİ PENALTI DOĞRUYDU”
Verilen penaltı karalarının doğru olup olmadığı sorulan Teknik Adam Özbalta, “İlk yarı oyun anlamında Afyonspor’un üstünlüğü olduğu için birkaç tane pozisyonlarda düdük çalmadı, öyle gördü. Genel anlamda maçı iyi yönetti. Bence iki takımın penaltısı doğruydu” şeklinde konuştu.
“FİNALE ÇIKMAK İÇİN
ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Seyirci desteğini de kullanarak finale çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını aktaran Keçiörengücü Oyuncusu Erdi Dikmen, “Öncelikle karşı takımı ve kendi takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok güzel bir maç oldu. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Hafta içi ona göre hazırlandık. İlk yarı taraftarların desteği ile Afyonspor’un üstünlüğü vardı. Ama ikinci yarı olayı çözdüğümüzü düşünüyorum. Rakibimiz 60. dakikadan sonra yorulmaya başladı. Bizde önemli oyuncularımızı kullanarak sonuca gittik. Her şey bitmedi, kendi evimizde taraftarlarımızın desteğiyle finale çıkmak istiyoruz. Çok güzel bir sonuçla döndük. Finale çıkmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme