Finale Afyon'dan 8 sporcu katılıyor

Grup müsabakalarında seçilen 96 sporcu Doğu, Kuzey, Güney ve Batı Karmalarına ayrılarak Türkiye Ligi Finalleri'nde mücadele ediyor. Üç gün sürecek organizasyona 24 ildeki antrenörler de katılacaklar.12 DABO'da Türkiye Ligi organizasyonunun son etkinliği olan Final Şöleni'nde müsabakalardan kalan zamanlarda gezi de gerçekleştirilecek.Afyonkarahisar'da yapılan Güney-Batı Şöleni'nde seçilen İsmail Koçkan, Emir Akıncı, Furkan Ege Demirkale, Arda Osman Durmuş, [&hellip]

Grup müsabakalarında seçilen 96 sporcu Doğu, Kuzey, Güney ve Batı Karmalarına ayrılarak Türkiye Ligi Finalleri’nde mücadele ediyor. Üç gün sürecek organizasyona 24 ildeki antrenörler de katılacaklar.
12 DABO’da Türkiye Ligi organizasyonunun son etkinliği olan Final Şöleni’nde müsabakalardan kalan zamanlarda gezi de gerçekleştirilecek.
Afyonkarahisar’da yapılan Güney-Batı Şöleni’nde seçilen İsmail Koçkan, Emir Akıncı, Furkan Ege Demirkale, Arda Osman Durmuş, Emirhan Özoğul, Ahmet Arda Duman, Hasan Ali Kavak ve Eda Çangal da Final Şölenine katıldı.

Bakmadan Geçme