Finale Afyon'dan 8 kişi gidiyor

Ankara'da yapılacak olan 12 DABO Türkiye finallerine Afyon 12 DABO sporcularından 8 sporcu seçildi.  Bu sporcular 11-13 Haziran'da Ankara'da yapılacak olan Türkiye şampiyonada Afyonkarahisar'ı temsil edecekler. Konu hakkında bilgi veren Basketbol Afyonkarahisar İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, 'Müsabakalar Ankara Arenada yapılacak. Çocuklarımız Türkiye'nin 24 ilinden seçilen sporcularla mücadele edeceklerdir. Bu organizasyonda yer almak çok önemli. Çünkü [&hellip]

Ankara’da yapılacak olan 12 DABO Türkiye finallerine Afyon 12 DABO sporcularından 8 sporcu seçildi.  Bu sporcular 11-13 Haziran’da Ankara’da yapılacak olan Türkiye şampiyonada Afyonkarahisar’ı temsil edecekler. Konu hakkında bilgi veren Basketbol Afyonkarahisar İl Temsilcisi Feyzullah Demirkale, “Müsabakalar Ankara Arenada yapılacak. Çocuklarımız Türkiye’nin 24 ilinden seçilen sporcularla mücadele edeceklerdir. Bu organizasyonda yer almak çok önemli. Çünkü Milli Takım Antrenörlerinin yanı sıra diğer takımlarında antrenörleri oyuncularımızı seyredecek ve takibe alacaklar. Bu organizasyon aynı zamanda oyuncularımızın gelişiminde de fayda sağlayacaktır. Afyon basketbolu adına altyapısı da daha güçlü sporcular gelecektir.” dedi.
FİNALE
GİDECEK 8 İSİM BELLİ OLDU
Afyonkarahisar’da gerçekleştirilen 12 DABO Türkiye Ligi Batı-Güney Grubu’nda oynanan müsabakalar sonucunda 11-13 Haziran 2019 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek Türkiye Ligi Finalleri için seçilen sporcuların listesi açıklandı. Listeye giren Eda Çangal, İsmail Koçkan, Emir Kaan Akıncı, Ahmet Arda Duman, Furkan Ege Demirkale, Hasan Ali Kavak, Arda Osman Durmuş ve Emirhan Özoğul Ankara’daki finale gidecek.

Bakmadan Geçme