Final'de Ziraat ile Afyon Ecza yarışacak

Voleybol yarı final maçlarını kazanan Ziraat Bankası ve Afyon Ecza Deposu final maçında karşılaşacak 14. ATSO Spor Oyunları'nın Voleybol branşında finalistler belli oldu. Kocatepe Spor Kompleksi Çiğiltepe Salonu'nda oynanan yarı final maçlarında Ziraat Bankası, Özerler Ayakkabı'yı, Afyon Ecza Deposu da Afyonkarahisar Valiliği'ni uzatma setinde yenerek finale çıktı. ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, Afyon [&hellip]

Voleybol yarı final maçlarını kazanan Ziraat Bankası ve Afyon Ecza Deposu final maçında karşılaşacak

14. ATSO Spor Oyunları’nın Voleybol branşında finalistler belli oldu. Kocatepe Spor Kompleksi Çiğiltepe Salonu’nda oynanan yarı final maçlarında Ziraat Bankası, Özerler Ayakkabı’yı, Afyon Ecza Deposu da Afyonkarahisar Valiliği’ni uzatma setinde yenerek finale çıktı.
ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Gül, Afyon Ecza Deposu’nun kaptanı olarak sahaya çıktı. ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey de maçları takip etti.
Final maçında Ziraat Bankası ve Afyon Ecza Deposu karşı karşıya gelecekler. Üçüncülük maçı ise Özerler Ayakkabı ile Afyonkarahisar Valiliği arasında oynanacak.

Bakmadan Geçme