Finalde daha zorlu maçlar olacak

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Play-Off Final Grubu'nda Solhanspor, Haliliye Belediyespor ve TFL Altekma ile karşı karşıya gelecek. Efelerimiz Yarı Final Grubu'nda oynadığı maçlardan daha zorlu maçlara çıkacak Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig Play-Off Yarı Final Grubu'nu geride bırakan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, Final Etabına terfi etti. Grubu ikinci sırada tamamlayan Afyon Belediye Yüntaş [&hellip]

Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Play-Off Final Grubu’nda Solhanspor, Haliliye Belediyespor ve TFL Altekma ile karşı karşıya gelecek. Efelerimiz Yarı Final Grubu’nda oynadığı maçlardan daha zorlu maçlara çıkacak

Türkiye Voleybol Erkekler 1. Lig Play-Off Yarı Final Grubu’nu geride bırakan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı, Final Etabına terfi etti. Grubu ikinci sırada tamamlayan Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımının terfi ettiği final etabı maçlarını 30-31 Mart ve 1 Nisan’da oynayacaktı. Koronavirüs salgını nedeniyle liglerin ertelenmesinden sonra tarihin ileriki günlerde netleşmesi bekleniyor.
Afyon Belediye Yüntaş Voleybol takımı Final Grubu’nda Solhanspor, Haliliye Belediyespor ve TFL Altekma ile mücadele edecek. Yarı Final etabında oynadığı maçlardan daha zorlu maçlara çıkacak olan Afyon Belediye, grupta ilk iki takım arasına girmesi halinde Efeler Ligi’ne tekrar yükselecek.
Yarı Final Grubu maçlarının ilki olan Milas Belediyespor maçının üçüncü setinde hafif sakatlık yaşayan Turgay Doğan’ın da ertelenen Final Etabı’na yetişeceği öğrenildi.

Bakmadan Geçme