Finalde ATSO ve Emniyet karşılaşacak

Çapraz olarak yapılan eşleşmeyle yarı finalde ATSO ile Adliyespor, Emniyet ile de Gençlikspor karşı karşıya geldi. ATSO maça iyi başlayan taraf oldu. Rakibine karşı oyun üstünlüğünü kuran ATSO ilk golü de bularak 1-0 öne geçti. Golden yaklaşık 8 dakika sonra Adliyespor'un golü geldi ve skorda 1-1 eşitlik oluştu. İlk yarının tamamlanmasına 6 dakika kala bir [&hellip]

Çapraz olarak yapılan eşleşmeyle yarı finalde ATSO ile Adliyespor, Emniyet ile de Gençlikspor karşı karşıya geldi. ATSO maça iyi başlayan taraf oldu. Rakibine karşı oyun üstünlüğünü kuran ATSO ilk golü de bularak 1-0 öne geçti. Golden yaklaşık 8 dakika sonra Adliyespor’un golü geldi ve skorda 1-1 eşitlik oluştu. İlk yarının tamamlanmasına 6 dakika kala bir gol bulan ATSO yeniden öne geçti ve devre arasına 2-1 önde girdi. İkinci yarıda da karşılıklı ataklarla skoru değiştirme girişimlerinde bulunan Adliyespor eşitlik golünü ararken kalesinde golü gördü ve 2 farklı skorla geriye düştü. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve ATSO 3-1 ile adını finale yazdıran ilk ekip oldu.
DÜELLOYU KAZANAN
EMNİYET OLDU
Diğer yarı final maçında ise Gençlikspor ile Emniyet karşılaştı. Oyuna etkili başlayan Gençlikspor mücadelenin 12. dakikasında öne geçti. Bu golden 7 dakika sonra gelişen Emniyet atağında kaleci Tolga’nın vuruşunda top, takım arkadaşı Murat’a çarparak ağlara gitti ve skora denge geldi. 26. dakikada Sait’in şık vuruşuyla Gençlikspor yeniden öne geçse de ilk yarının son dakikasında Aydın skoru yeniden eşitleyen golü kaydetti. İkinci yarıda orta alan mücadelesine dönen karşılaşma Gençlikspor golcü oyuncusu Sait ile tekrar öne geçti. Mücadelenin bitimine 5 dakika kala gelişen Emniyetspor atağında top ağlarla buluşunca skora bir kez daha denge geldi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 3-3’lük eşitlikle tamamlandı ve seri penaltı atışlarına kaldı. Seri penaltı atışlarında iki takımda 7 penaltı atarken Gençlikspor son penaltıdan yararlanamadı. Emniyet 9-8 üstünlük sağlayarak adını finale yazdırdı.
Turnuvanın final yarın saat 20.30’da ATSO Spor ile Emniyet arasında Zafer Stadyumu’nda oynanacak.

Bakmadan Geçme