• Haberler
  • Genel
  • Final turnuvaya yakıştı – Kocatepe Gazetesi

Final turnuvaya yakıştı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Bilardo İl Temsilciliği’nce düzenlenen Bilardo 3 Bant İl Birinciliği Turnuvası, final karşılaşmasıyla sona erdi. Finali kazanan Ali Arslan, müsabakadan sonra büyük bir sevinç yaşadı Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Bilardo İl Temsilciliği’nce düzenlenen 3 Bant Bilardo İl Birinciliği turnuvası Cuma akşamı sona erdi. 9 Ocak’ta başlayan turnuva kıran kırana maçlara sahne [&hellip]

Final turnuvaya yakıştı

Afyonkarahisar Bilardo İl Temsilciliği’nce düzenlenen Bilardo 3 Bant İl Birinciliği Turnuvası, final karşılaşmasıyla sona erdi. Finali kazanan Ali Arslan, müsabakadan sonra büyük bir sevinç yaşadı

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Bilardo İl Temsilciliği’nce düzenlenen 3 Bant Bilardo İl Birinciliği turnuvası Cuma akşamı sona erdi. 9 Ocak’ta başlayan turnuva kıran kırana maçlara sahne oldu. Üç Bant bilardo Afyonkarahisar il birinciliği turnuvası sıkıntısız bir şekilde tamamlandı. Turnuva-nın finalinde oynayan genç sporcuların maçına ilgi de bir hayli fazlaydı.

Finalin adı: Ali Arslan-Murat Elbir

Final maçınca Ali Arslan ve Murat Elbir karşı karşıya geldi. Final müsabakası, ortaya konan oyunla turnuvaya da yakıştı. Çekişmeli ve heyecanlı geçen final maçını Ali Arslan kazandı. Turnuva sonunda ilk dörde giren sporcular Türkiye Şampiyonası’nda Afyonkarahisar’ı temsil edecekler.

Üçüncülük maçını Enver Mut kazandı

Bilardo Üç Bant Afyonkarahisar İl Birinciliği turnuvası final müsa-bakasını Ali Arslan kazanırken, üçüncülük maçında da kazanan taraf Enver Mut oldu. Enver Mut, rakibi İhsan Dumanlı’yı devirerek turnuvada 3’üncü oldu. Turnuvanın final maçı Afyonkarahisar Mavi Dünya Bilardo Salonunda gerçekleşti. 32 kişinin katıldığı her biri birbirinden çekişmeli ve heyecanlı geçen turnuvada tecrübeli ve profesyonel rakiplerini eleyerek finale kadar gelen genç sporcular Murat Elbir ve Ali Arslan’ın final maçına ilgi yoğundu. Heyecanlı geçen maçın ardından turnuva birincisi Ali Arslan olurken ikinci Murat Elbir, üçüncü Enver Mut ve dördüncü ise İhsan Dumanlı oldu.

Derece alanlar Türkiye Şampiyonası’nda mücadele edecek

İl Birinciliği Turnuvası’nda başarılı olan sporcular, Antalya’da düzenlenecek 3 Bant Türkiye Şampiyonası 1. Ayak müsa-bakalarına katılmaya hak kazandılar. Turnuvada ilk dörde giren sporcular 18-24 Şubat tarihleri arasında Antalya’da yapılacak Türkiye Şampi-yonasında Afyonkarahisar’ı temsil edecekler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme