• Haberler
  • Genel
  • Final maçı yarın oynanacak – Kocatepe Gazetesi

Final maçı yarın oynanacak – Kocatepe Gazetesi

TSYD tarafından organize edilen turnuvanın üçüncülük maçında Adliye ile Gençlikspor karşı karşıya gelecek. Maç bugün saat 20.30'da Kocatepe Spor Kompleksi'nde bulanan D7 Nolu sahada oynanacak. Maçı kazanan takım TSYD Turnuvası'nda 3. olacak. Kaybeden ise 4. takım olacak.FİNAL MAÇI YARINAfyonkarahisar'da bulanan kurumların bulunduğu turnuvanın final maçında ATSO ile Emniyet karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha [&hellip]

TSYD tarafından organize edilen turnuvanın üçüncülük maçında Adliye ile Gençlikspor karşı karşıya gelecek. Maç bugün saat 20.30’da Kocatepe Spor Kompleksi’nde bulanan D7 Nolu sahada oynanacak. Maçı kazanan takım TSYD Turnuvası’nda 3. olacak. Kaybeden ise 4. takım olacak.
FİNAL MAÇI YARIN
Afyonkarahisar’da bulanan kurumların bulunduğu turnuvanın final maçında ATSO ile Emniyet karşı karşıya gelecek. İki takım arasında daha önce oynanan grup maçında iki takımda gol atamamış ve maç golsüz beraberlikle tamamlanmıştı. Bu kez hem ATSO hem de Emniyet maçı kazanarak kupayı kaldırmak istiyor.
Final maçı yarın saat 20.30’da Zafer Stadyumu’nda oynanacak.

Bakmadan Geçme