Final maçı sağlıkçı için ertelendi

Genç Erkekler B Grubu Voleybol Final maçına görevli olduğu halde sahaya gelmeyerek maçın ertelenmesine yol açan sağlık personeli tepki topladı Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesi'yle İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün birlikte düzenlediği Genç Erkekler ve Kızlar B Grubu Voleybol turnuvalarında sona gelindi. Genç Kızlar B Grubu üçüncülük, Genç Erkekler B Grubu [&hellip]

Final maçı sağlıkçı için ertelendi

Genç Erkekler B Grubu Voleybol Final maçına görevli olduğu halde sahaya gelmeyerek maçın ertelenmesine yol açan sağlık personeli tepki topladı

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesi’yle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte düzenlediği Genç Erkekler ve Kızlar B Grubu Voleybol turnuvalarında sona gelindi.
Genç Kızlar B Grubu üçüncülük, Genç Erkekler B Grubu üçüncülük maçı Atatürk Spor Salonu’nda oynandı. Genç Erkekler B Grubu Voleybol Final maçı ise sağlıkçı olmadığı için oynanamadı.
İlk maçta ‘sağlıkçı yolda geliyor’ gerekçesi Süleyman Demirel Fen Lisesi-İscehisar Baddal Aygün Anadolu Lisesi antrenörlerine bildirildi. Antrenörlerden onay alındı ve Süleyman Demirel Fen Lisesi-İscehisar Baddal Aygün Anadolu Lisesi üçüncülük maçı başladı.
İkinci maçta 35 dakikalık gecikme yaşandı ve dış sahada bulunan sağlık personeli salona çağırılarak Genç Erkekler B Grubu üçüncülük maçına başlandı. Sağlık personeli dış sahaya tekrar çağırılınca maç durdurulmadı. Sağlık personeli dış sahaya gitmek zorunda kalırken diğer sağlık personeli yine gelmedi. Üçüncü ve son maç olan Genç Erkekler B Grubu Voleybol Finali Merkez Mesleki Teknik Lisesi-Ali Çağlar Anadolu Lisesi maçına sağlıkçı gelmeyince başhakem ve hakem komitesi maçı tatil etme kararı aldı.
Sağlık personeli maça gelmeyince yöneticilerden, takımlardan ve taraftarlardan büyük tepki topladı. Sorunun bir an önce çözüme kavuşmasını bekleyen spor camiası salon müsabakalarına görevlendirilen sağlık personellerinin gayri ciddi hareketlerinden de dert yanıyor. Kimisinin gelip yerinde durmadığını, kimisinin ‘telefonla konuşuyorum’ gerekçesiyle görev yerini terk ettiğini belirten spor otoriteleri bu kişilerin düzgün seçilmeleri gerektiğini ifade etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme