• Haberler
  • Genel
  • Final için kapışacaklar – Kocatepe Gazetesi

Final için kapışacaklar – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğini yaptığı Üçüncü Lig Eleme Grubu ilk maçlarını kazanan Foça Belediyespor, Ödemiş Belediyespor, Uşak Belediyespor ve Denizli Yeşilköyspor bugün finale kalabilmek için bir kez daha sahaya çıkacaklar. Afyonkarahisar’da önceki gün yapılan ilk karşılaşmalarını kayıpsız geçen dört ekip, Pazar günü oynanacak finale kalabilmek için bugün bir kez daha sahne alacaklar. Turnuvanın ilk gününde rakiplerini [&hellip]

Final için kapışacaklar

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğini yaptığı Üçüncü Lig Eleme Grubu ilk maçlarını kazanan Foça Belediyespor, Ödemiş Belediyespor, Uşak Belediyespor ve Denizli Yeşilköyspor bugün finale kalabilmek için bir kez daha sahaya çıkacaklar.

Afyonkarahisar’da önceki gün yapılan ilk karşılaşmalarını kayıpsız geçen dört ekip, Pazar günü oynanacak finale kalabilmek için bugün bir kez daha sahne alacaklar. Turnuvanın ilk gününde rakiplerini mağlup ederek yoluna devam eden 4 takım, finale çıkmak için kapışacaklar. .Merkez 1 ve 2 nolu sahalarda gerçekleşecek olan müsabakalarda sahadan galibiyetle ayrılacak takımlar Pazar günü Afyon Atatürk Stat’ında final maçı oynamaya hak kazanacak. Oldukça çekişmeli geçmesi beklenen bugünkü randevularda A grubunda Denizli Yeşilköyspor ile İzmir Foça Belediyespor, kozlarını paylaşacak. B grubunda ise Uşak Belediyespor ile İzmir Ödemiş Belediyespor kapışacak.Her iki karşılaşmada saat 17.00’de başlayacak.Eleme usulüne göre gerçekleşen müsabakalarda sahadan galibiyetle ayrılacak takımlar Pazar gününü beklemeye başlayacak.

Bakmadan Geçme