• Haberler
  • Genel
  • Filede ve potada evimizdeyiz – Kocatepe Gazetesi

Filede ve potada evimizdeyiz – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol ve Voleybol takımları kendi evlerinde mücadele edecek Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubu'nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı bu hafta kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Liderlik koltuğunda oturan İstanbul'un 13 puanı bulunurken, 4. sırada yer alan Afyonkarahisar Belediyespor'un ise 11 puanı bulunuyor. Haftanın karşılaşması olarak belirlenen bu maçta [&hellip]

Filede ve potada evimizdeyiz

Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol ve Voleybol takımları kendi evlerinde mücadele edecek

Türkiye Voleybol 2. Lig Erkekler A Grubu’nda mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Voleybol takımı bu hafta kendi evinde İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek. Liderlik koltuğunda oturan İstanbul’un 13 puanı bulunurken, 4. sırada yer alan Afyonkarahisar Belediyespor’un ise 11 puanı bulunuyor. Haftanın karşılaşması olarak belirlenen bu maçta spor otoriteleri hangi takamı favori göstereceğini bilemiyor. İki takımda kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Fakat İstanbul Büyükşehir Belediyespor lider konumda olması nedeniyle maçı kaybetmek istemiyor. Afyonkarahisar Belediyespor ise şampiyonluk yolunda önündeki engelleri aşmak için galibiyeti hedefliyor. Bu önemli maçta iki ekipte 3-0 veya 3-1’lik skorla kazanmak istiyor.
BASKETBOLCULAR FİNALİ AĞIRLIYOR
Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden Afyonkarahisar Belediyespor Basketbol takımı bu hafta Finalspor’a karşı galip gelmek istiyor. Bu hafta ağırlayacağı Finalspor maçını kazanmak isteyen Afyonkarahisar Belediyespor bu maçı da alırsa ligde ikinci galibiyetini kazanacak. Kötü günler geçiren Finalspor son maçlarında mağlubiyet elde ederken Afyonkarahisar Belediyespor bunu fırsata çevirerek galip gelmek istiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme