• Haberler
  • Spor
  • Fikstürler belirleniyor – Kocatepe Gazetesi

Fikstürler belirleniyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig, U 15 Ligi ve U 17 Ligi’nin istişare ve fikstür çekim toplantı tarihlerini yazılı bir açıklama ile yayınladı.Süper Amatör Ligi'nin toplantısı 6 Eylül Salı günü saat 15.00'de ASKF toplantı salonunda yapılacak. Toplantıya fikstür çekimine 6 Eylül saat 15.00'e kadar referans bedellerini yatıran ve [&hellip]

Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig, U 15 Ligi ve U 17 Ligi’nin istişare ve fikstür çekim toplantı tarihlerini yazılı bir açıklama ile yayınladı.
Süper Amatör Ligi’nin toplantısı 6 Eylül Salı günü saat 15.00’de ASKF toplantı salonunda yapılacak. Toplantıya fikstür çekimine 6 Eylül saat 15.00’e kadar referans bedellerini yatıran ve başvuru evraklarını tam teslim eden kulüpler katılabileceği bildirildi.
1. Amatör Lig toplantısı 7 Eylül Çarşamba günü saat 15.00’de ASKF toplantı salonunda yapılacağı gibi yine bu toplantıya 7 Eylül saat 15.00’e kadar referans bedellerini yatıran ve başvuru evraklarını tam teslim eden kulüpler katılabilecek.
U, 15 ve U, 17 Ligleri’nin toplantıları 8 Eylül Perşembe günü saat 15.00’de ASKF toplantı salonunda gerçekleşecek. Fikstür çekimi toplantısına 8 Eylül saat 15.00’e kadar referans bedellerini yatıran ve başvuru evraklarını tam teslim eden kulüpler katılabilecek.
Ayrıca ASKF’den yapılan açıklamada bir de nota yer verildi. Yapılacak fikstür belirleme ve istişare toplantılarına şartları yerine getiren ve liglere katılmak isteyen kulüplerin en az 1 temsilci ile katılmaları gerektiği belirtildi.
Fikstür belirleme toplantısının ardından liglerin başlayacağı tarihin kararlaştırılması bekleniyor. Büyük ihtimalle liglerin Kurban Bayramı’ndan sonra başlaması planlanırken takımların da görüşleri alındıktan sonra liglerin başlayacağı tarih açıklanacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme