• Haberler
  • Genel
  • Fikstür toplantısı Korel’de yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Fikstür toplantısı Korel’de yapıldı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğini yaptığı Yıldız Voleybol Türkiye Şampiyonası’nın fikstür ve statü toplantısı Pazar günü Korel Thermal Otel’de yapıldı. İllerinde ve bölge grup maçlarında şampiyon olan 8 erkek 8 kız takımı Afyonkarahisar’da Voleybol Türkiye Şampiyonası mücadelesi veriyor. Açılış seremonisiyle dün başlayan maçların fikstür ve statü toplantısı da maçlardan bir gün önce Korel Thermal Otel’de yapıldı. Toplantıda [&hellip]

Fikstür toplantısı Korel'de yapıldı

Afyonkarahisar’ın ev sahipliğini yaptığı Yıldız Voleybol Türkiye Şampiyonası’nın fikstür ve statü toplantısı Pazar günü Korel Thermal Otel’de yapıldı.

İllerinde ve bölge grup maçlarında şampiyon olan 8 erkek 8 kız takımı Afyonkarahisar’da Voleybol Türkiye Şampiyonası mücadelesi veriyor. Açılış seremonisiyle dün başlayan maçların fikstür ve statü toplantısı da maçlardan bir gün önce Korel Thermal Otel’de yapıldı. Toplantıda Voleybol Federasyonu Gözlemcisi Reşat Günal, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Musa Dinçgez, Gençlik Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın İl Koordinatörleri ve şampiyonaya katılan takımların temsilcileri yer aldı. Toplantıda ayrıca şampiyonada görev yapacak hakemler de hazır bulundu. İstişare konuşmalarından sonra fikstür çekimine geçildi. Ekiplerin temsilcileri takımlarının grup kura çekimini yaptıktan sonra fikstür çekiminde rakipleri belli oldu. Maçlar, dün başladı.

Bakmadan Geçme