• Haberler
  • Spor
  • Fikstür çekildi sıra maçlarda – Kocatepe Gazetesi

Fikstür çekildi sıra maçlarda – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da 7-10 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan U-17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları öncesinde Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda toplantı yapıldı. 6 takımın katılacağı müsabakalara Antalya Kepez Belediyespor, Kütahyaspor, Isparta Güneykentspor, Denizli Yeşilköyspor, Bursa'dan Gemlik Belediyespor ve Arabayatağı takımları katılıyor. Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın, Afyonkarahisar Amatör Spor [&hellip]

Afyonkarahisar’da 7-10 Haziran tarihleri arasında yapılacak olan U-17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe müsabakaları öncesinde Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda toplantı yapıldı. 6 takımın katılacağı müsabakalara Antalya Kepez Belediyespor, Kütahyaspor, Isparta Güneykentspor, Denizli Yeşilköyspor, Bursa’dan Gemlik Belediyespor ve Arabayatağı takımları katılıyor. Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü İsmail Barın, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Alişan Akgün, Türkiye Futbol Saha Komiserleri Derneği Şube Başkanı Arif Yavaş, Futbol İl Temsilcisi Yardımcısı Atilla Mutluer, İl Hakem Kurulu Üyesi Hulusi Buğa ve kulüp temsilcileri katıldı.
Toplantıda fikstür çekimi öncesinde konuşma yapan Alişan Akgün, “Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan takım bizden çıkar. Daha iyi yerlere gitmenizi temenni ederim. Herkese başarılar dilerim” dedi.
Maçların centilmenlik içinde geçmesini isteyen Müdür Barın, “Bu güzel Ramazan ayında sizleri Afyon’da ağırlamaktan son derece mutluyuz. Güzel, centilmence, sportmence, futbolun doğasına uygun, güzel maçlar geçirmenizi diler, başarılar dilerim” şeklinde konuştu.  
Saha Komiserler Dernek Başkanı Kulüplere başarılar diledi. Ardından konuşan Gözlemci Buğa, “Aynı dileklere bende katılıyorum. İl Hakem Kurulu olarak maçlarınıza tecrübeli hocalarımız çıkacak. O konu da bir sıkıntınız olmasın, bizlerde sonuçta hakemiz hata yapabiliriz. Bunlara karşı sizin de biraz daha duyarlı olmanızı rica ederim. Hakem konusunda hiçbir sıkıntı olacağına inanmıyorum” ifadesine yer verdi.  
Konuşmaların ardından kulüplere turnuva ile ilgili gerekli uyarılar yapılırken fikstür çekimi başladı. A Grubu’nda Antalya Kepez Belediyespor, Kütahyaspor ve Bursa Arabayatağı yer aldı. B Grubu’nda da Isparta Güneykentspor, Denizli Yeşilköyspor, Bursa Gemlik Belediyespor bulunuyor.

Bakmadan Geçme