• Haberler
  • Spor
  • Fikret direkleri geçemedi – Kocatepe Gazetesi

Fikret direkleri geçemedi – Kocatepe Gazetesi

Süper Amatör Lig'de mücadele eden Dinar Belediyespor ilk hafta maçında evinde Susuz Belediyespor'u konuk etti. Susuz Belediyespor Ferhat Koçak ile maçın sonunda gol buldu. Dinar ise ilk yarıyı önde 2-0 tamamladı. İkinci yarıda Dinar Belediyespor bir gol daha bulurken ayrıca gördüğü kırmızı kartla 10 kişi maçı 10 kişi tamamladı.Susuz Belediyespor'un şansının olmadığı bu maçta Fikret [&hellip]

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Dinar Belediyespor ilk hafta maçında evinde Susuz Belediyespor’u konuk etti. Susuz Belediyespor Ferhat Koçak ile maçın sonunda gol buldu. Dinar ise ilk yarıyı önde 2-0 tamamladı. İkinci yarıda Dinar Belediyespor bir gol daha bulurken ayrıca gördüğü kırmızı kartla 10 kişi maçı 10 kişi tamamladı.
Susuz Belediyespor’un şansının olmadığı bu maçta Fikret Üstünyer kazanılan iki frikikte direkleri geçemedi. Ayrıca Akif şutlarına da direkler izin vermezken Oğuzhan Türk penaltı kaçıran isim oldu. Sezer Candan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlardan eli boş döndü. Bu hafta Susuz Belediyespor’un kaybettiği 3 puan olurken gelecek haftalarda Susuz Belediyespor’un neler yapacağı ise merak konusu.
Susuz Belediyespor’un golünü 85. dakikada Ferhat Koçak atarken Dinar Belediyespor’un gollerini ise 28. dakikada Onur, 43. dakikada Erdal ve 65. dakikada Can kaydetti. 71. dakikada da Dinar Belediyespor’dan Sezai Fikri Cuma direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Bakmadan Geçme