Feyza Altun Eşinden Ayrıldı Mı?

Feyza Altun eşinden ayrıldı mı? sorusu bugün internette ne çok arananlar listesinde yer aldı. Peki, Feyza Altun Kimdir? eşinden ayrıldı mı? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde.

Ünlü avukat Feyza Altun,2021 yılında nikâh masasına oturduğu İlker Sungurlar ile boşanma iddialarına katıldığı bir programda yanıt verdi. Peki, ünlü avukat ne dedi? İşte yanıtı…

Gündemdeki davalarını takip eden ve açıklamalarda bulunan fenomen Avukat, Feyza Altun, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından ikinci eşi olan İlker Sungurlar’ı çıkartmış ve onunla birlikte olan tüm fotoğraflarını kaldırdı. Bunun ardından ortaya ayrılık iddiaları atıldı. Ünlü Avukat,   katıldığı bir programda bu iddialara yanıt verdi. Eşi, Sungurlar ile boşanma davası açmadıklarını sadece her evlilikte olduğu gibi bazı sorunları olduklarını ifade eden, “Ben geçinmesi kolay eğlenceli bir insanımdır. Ben net bir insanımdır. Evlilikte sorunlar oluyor, eşikteyiz. Umarım sorunlarımızı çözeriz.” dedi.

FEYZA ALTUN İLK EŞİNDEN NEDEN AYRILDI?

Programda, ilk eşi İlker Meriç ile neden ve nasıl ayrıldıklarını da anlatan Altun, 24 yaşında evlendiğini, 26 yaşında anne olduğunu, 27 yaşında ise boşandığını söyledi. Altun, “Eski eşimin bana şiddet uygulaması gibi bir durum söz konusu değil. Eski eşimle ayrılığımızda özel bir sebep yok, yürütemedik. Ayrıldık. Çocuğumuz için iki dostuz.” dedi.

FEYZA ALTUN KİMDİR

Avukat Feyza Altun, 1987 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi Hukuk mezunudur. Yüksek lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İnsan Hakları Hukuku üzerine tamamlamıştır. CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu’nda kadın haklarından sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır. Feyza Altun, İngilizce, Fransızca ve Farsça olmak üzere üç yabancı dil bilmektedir. Feyza Altun’un ilk evliliği İlker Meriç’ten bir erkek çocuğu bulunmaktadır. Tarafsız Çalışan Anneler Platformu kurucusu olan Altun, ‘‘Kadının Fenni’’ isimli kitabı ile de tanınmaktadır.

Bakmadan Geçme