Feyza Altun Boşandı

Ünlü avukat Feyza Altun, eşi İlker Sungurlar’la boşanma davası açtıkları iddiası hakkında, “Evlilikte sorunlar oluyor. Eşikteyiz, umarım çözeriz” dedi.

Haber

Son günlerin gündemdeki davalarını takip eden ünlü avukat Feyza Altun, Instagram’da sildiği eşiyle boşanma davası açtıkları iddiası hakkında konuştu. Alyun, 2021 yılında nikah masasına oturduğu İlker Sungurlar’la ilgili “Evlilikte sorunlar oluyor. Eşikteyiz, umarım çözeriz” dedi.

Haber

Feyza Altun kimdir, kaç yaşında? Avukat Feyza Altun eşi kim? Feyza Altun nasıl ünlü oldu?

Sosyal medyada paylaşımları ve açıklamaları ile gündem olan Avukat Feyza Altun Marmara Üniversitesi Hukuk mezunudur. Avukatlık mesleği dışında son zamanlarda yazar kimliği ile de tanınmaya başlayan Feyza Altun kendisini avukat, feminist, aktivist, filantrop ve yazar olarak tanımlamaktadır. Tarafsız Çalışan Anneler Platformu kurucusu olan avukat ‘‘Kadının Fenni’’ isimli kitabı ile tanınmaktadır
Feyza Altun, 1987 yılında İstanbul’un Üsküdar ilçesinde doğmuş bir avukattır. Son zamanlarda adı sıkça duyulan ve araştırılan bir kişilik haline gelmiştir. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuş ve yüksek lisans eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde İnsan Hakları Hukuku üzerine almıştır. CHP İstanbul İl Hukuk Komisyonu’nda kadın haklarından sorumlu başkan yardımcısı olarak görev yapmaktadır.
Feyza Altun, üç farklı dilde hakimiyet sahibidir. İngilizce, Fransızca ve Farsça dillerini bilmektedir.
Feyza Altun’un eşi İlker Sungurlar’dır. Ayrıca, daha önce İlker Meriç ile evlenmiş ve bu evlilikten bir erkek çocuğu bulunmaktadır.

Bakmadan Geçme