FETÖ'ye karşı mücadele titizlikle sürüyor

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yurdunuseven, 'Fethullahçı Terör Örgütü ile mücadele yapılırken işkence iddiaları ortaya atılıyor. Sizin yorumunuz nedir' sorusuna şöyle cevap verdi:'EMNİYETİMİZ'ETEŞEKKÜR EDİYORUM''Afyonkarahisar Emniyeti ve Adliyesi, FETÖ hususunda çok ciddi manada çalışıyor. Adliye'nin verdiği kararların yüzde 90'ı istinaf mahkemesinde onandı. Türkiye'de değil Afyonkarahisar'da [&hellip]

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yurdunuseven, “Fethullahçı Terör Örgütü ile mücadele yapılırken işkence iddiaları ortaya atılıyor. Sizin yorumunuz nedir” sorusuna şöyle cevap verdi:
“EMNİYETİMİZ’E
TEŞEKKÜR EDİYORUM”
“Afyonkarahisar Emniyeti ve Adliyesi, FETÖ hususunda çok ciddi manada çalışıyor. Adliye’nin verdiği kararların yüzde 90’ı istinaf mahkemesinde onandı. Türkiye’de değil Afyonkarahisar’da hiçbir yerde Emniyet teşkilatının işkence yaptığı kanaatinde değilim. Afyonkarahisar bazında da söylüyorum, Emniyetimiz, insan haklarına uygun bir şekilde ifadeleri alıyor. Emniyetimize bu yönde çok teşekkür ediyorum. Çok hassas davranıyorlar. Her şeyi paldır küldür alıp yargılamıyorlar, ifade almaya götürmüyorlar.”
HER ÖNÜNE GELEN FETÖ’CÜ DEĞİL
Emniyet ve Adliye’nin bu konuda hassasiyet gösterdiğini belirten Yurdunuseven, her önüne gelenin FETÖ’cü ilan edilmesinin de yanlış olduğunu vurguladı. Yurdunuseven, “Şu dönem maalesef bir şey gelişmeye başladı. Birini beğenmiyorsanız, birini sevmiyorsanız FETÖ’cü deyip çıkıyorsunuz. Emniyetimiz istihbaratına bakıyor, çalışmalarını yapıyor, ondan sonra ifade almak için çağırıyor. Bu konuda belirli bir tecrübe de kazanıldı. Ben Afyon Emniyeti’ne ve Afyon Emniyet Müdürümüze, Adliyemize, Sayın Başsavcımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
TOPLUM DA HASSAS OLDU
Yurdunuseven, toplumun da hassas olması gerektiğine dikkat çeken “FETÖ konusunda toplum da hassas olmalı. Bu tabii sadece Emniyetimizin çalışması ile bitecek bir yapı değil. Bakıyorsunuz, telefon numaralarında ardışık sistemle arama yapmışlar. Bu da bunların arkasında istihbarat örgütlerinin olduğunu gösteriyor” ifadelerini kullandı. >> Murat ARISOY’un Haberi

KUDÜS
KONUSUNDA
BİRLİK OLMALIYIZ

Müslümanların Kudüs konusunda birlik olmasının önemini vurgulayan Yurdunuseven, “Kudüs üzerinde çok büyük oyunlar oynanıyor. Kudüs’ü görmemezlikten gelmemiz mümkün değildir. Kudüs savunulmadan insanlık savunulamaz. Orada çok dilli, çok kültürlü, çok dinli yapının devam etmesi gerekir. Osmanlı Devleti, burada 400 yıl boyunca bu yapıyı korumuştur. İsrail bir katliam yapmaktadır, jenosit suçu işlemektedir. İsrail ve Amerika’yı kınıyoruz. Müslümanlar bir ve diri olursa, gereğini yapacaktır. Kudüs Müslümanların kalacaktır. Orada Türkü ile Kürtü ile bir Selahaddin Eyyubi dikilişini orada göreceklerdir” dedi.

Bakmadan Geçme