• Haberler
  • Gündem
  • “FETÖ’cüler Avrupa’ya sığınıyor” – Kocatepe Gazetesi

“FETÖ’cüler Avrupa’ya sığınıyor” – Kocatepe Gazetesi

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Yurdunuseven, Fethullahçı Terör Örgütü kapsamındaki soruşturmaların hızla devam ettiğini belirtti. Yurdunuseven, “FETÖ soruşturması kapsamında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mahrem İmamlar hızla toplanıyor. Afyonkarahisar’da 16 imam yakalandı. FETÖ’cüler Avrupa’ya sığınmaya başladılar. Özellikle Almanya kendilerini saklıyor ve barınmalarını sağlıyor” dedi.HATA VARSA DÜZELTİLECEKTİRYurdunuseven, bir basın mensubunun [&hellip]

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Yurdunuseven, Fethullahçı Terör Örgütü kapsamındaki soruşturmaların hızla devam ettiğini belirtti. Yurdunuseven, “FETÖ soruşturması kapsamında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Mahrem İmamlar hızla toplanıyor. Afyonkarahisar’da 16 imam yakalandı. FETÖ’cüler Avrupa’ya sığınmaya başladılar. Özellikle Almanya kendilerini saklıyor ve barınmalarını sağlıyor” dedi.
HATA VARSA DÜZELTİLECEKTİR
Yurdunuseven, bir basın mensubunun “FETÖ soruşturmalarında İstanbul merkezli bir adaletsizlik tartışılıyor. Tanıdığın varsa tahliye olursun deniyor. Sizin görüşünüz nedir” sorusuna şöyle cevap verdi:
“Benim kanaatim soruşturmaların adil olduğu yönünde. Ama bazı hukuk hataları var mıdır, olabilir. Onlara da müdahale ediliyor bir şekilde. Sabah salıverilenler, savcılık talebiyle tekrar tutuklanıyor. Öncelikle adaletli davranmamız gerekiyor. Hukukta diğer soruşturmalarda da yanlışlar olabilir ama mutlaka üst makam ve mercilerden dönecektir. Önemli olan hata yapmamaktır. Hata yapılmamaya gayret ediliyor.”
TEK ADAM KİMMİŞ, GÖRÜLSÜN
Cumhuriyet Halk Partisi içindeki gelişmelere de dikkat çeken Yurdunuseven, “Halkoylamasından önce partimizle ilgili olmadık isnatlarda bulunmuşlardı. Bu ithamların kendi partilerinin içinde olduğunun net olarak görüldüğü kanaatindeyim. Bazı parti üyeliklerinin, belediye başkanlıklarının sağa-sola bilgi verilerek belirlendiği bilgisi gazetelerde vardı. Ben CHP’nin geldiği bu noktayı halkımızın takdirine bırakıyorum. Kim demokratmış, kim demokratikmiş, halkımızın takdirine bırakıyorum. Kimmiş tek adam, kimmiş diktatörlük yapan, görsünler” dedi. >> Murat ARISOY’un Haberi

Bakmadan Geçme