• Haberler
  • Genel
  • 'FETÖ uşaklarını 14 Mayıs'ta bertaraf edeceğiz'

'FETÖ uşaklarını 14 Mayıs'ta bertaraf edeceğiz'

İscehisar İlçesi'nde seçmen ziyaretleri yapan MHP Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, '15 Temmuz akşamında ülkeyi bölemeyen, kan gölüne çeviremeyen FETÖ ve yandaşlarının tümü 14 Mayıs'ta bizimle tekrar hesaplaşmak istiyorlar. Onları 15 Temmuz'da nasıl bertaraf etmişsek, inşallah onların uşaklarını da 14 Mayıs akşamında yine bertaraf edeceğiz' dedi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi [&hellip]

İscehisar İlçesi’nde seçmen ziyaretleri yapan MHP Afyonkarahisar birinci sıra Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, “15 Temmuz akşamında ülkeyi bölemeyen, kan gölüne çeviremeyen FETÖ ve yandaşlarının tümü 14 Mayıs’ta bizimle tekrar hesaplaşmak istiyorlar. Onları 15 Temmuz’da nasıl bertaraf etmişsek, inşallah onların uşaklarını da 14 Mayıs akşamında yine bertaraf edeceğiz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Afyonkarahisar Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Taytak, seçim çalışmalarına İscehisar İlçesi’nde devam etti. Mehmet Taytak, il genelinde ilçe, belde ve köyleri dolaşmaya devam ediyor. Taytak, İscehisar İlçesi’nde esnaf, vatandaşlar, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, temsilciler ve iş adamları ile bir araya geldi. Taytak, Seydiler Belediyesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanlığında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, genel seçimlerde ise MHP’ye oy isteyen Taytak, Çalışlar köyünde şunları kaydetti:
“14 Mayıs Türkiye için inşallah ülkeyi bölmek isteyenlerden kurtulmanın bir fırsatı olacak. 15 Temmuz’dan sonra Yenikapı’da Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız milyonların olduğu bir alanda miting yaptılar. Öncesinde milyonlar sahaya indi. FETÖ’nün yapacağı kalkışmaya hep birlikte müsaade etmedik. Gazi meclisi bombaladılar, külliyeyi bombaladılar, vatandaşımıza kurşun sıktılar. Vatandaşımız, askerimizi ve polisimizi şehit ettiler. Şimdi 15 Temmuz akşamında ülkeyi bölemeyen, kan gölüne çeviremeyen FETÖ ve FETÖ yandaşlarının tümü 14 Mayıs’ta bizimle tekrar hesaplaşmak istiyorlar. Buna müsaade edecek miyiz? Hayır. Onları 15 Temmuz’da nasıl bertaraf etmişsek, inşallah onların uşaklarını da 14 Mayıs akşamında yine bertaraf edeceğiz ve Allah izin verirse 15 Mayıs sabahında güzel bir Türkiye’ye uyanacağız. “ Taytak, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş adamları ile bir araya geldi.

Bakmadan Geçme