• Haberler
  • Gündem
  • FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan 13 şüpheli adliyeye sevk edildi

FETÖ soruşturmasında gözaltına alınan 13 şüpheli adliyeye sevk edildi

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye getirildi. Bu arada, şüphelilerin yakınları, zanlıları görüntülemeye çalışan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyonkarahisar Muhabiri Gökten Ceylan’a saldırdı. Darpedilen gazetecinin hastaneden rapor alarak şikayetçi olması üzerine bir kişi gözaltına alındı.MESLEK ÖRGÜTLERİ KINADIÖte yandan, İHA Afyonkarahisar Muhabiri Gökten Ceylan’ın darp edilmesi üzerine Afyonkarahisar Gazetecileri Danışma Derneği, Medya Konseyi [&hellip]

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye getirildi. Bu arada, şüphelilerin yakınları, zanlıları görüntülemeye çalışan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Afyonkarahisar Muhabiri Gökten Ceylan’a saldırdı. Darpedilen gazetecinin hastaneden rapor alarak şikayetçi olması üzerine bir kişi gözaltına alındı.
MESLEK ÖRGÜTLERİ KINADI
Öte yandan, İHA Afyonkarahisar Muhabiri Gökten Ceylan’ın darp edilmesi üzerine Afyonkarahisar Gazetecileri Danışma Derneği, Medya Konseyi İl Temsilciliği ve Afyonkarahisar İnternet Habercileri Derneği (AFİHAD) tarafından yapılan açıklamalarda saldırı kınandı.

Bakmadan Geçme