FETÖ Firarisi, Gülen'in Son Anlarını Anlattı

FETÖ Firarisi olan Ekrem Dumanlı FETÖ Terör Örgütü ele başı Fethullah Gülen'in ölmeden önceki son anlarını anlattı.

FETÖ'nün firari isimlerinden Ekrem Dumanlı, terör örgütü lideri Fethullah Gülen'in ölüm anını paylaştı. Dumanlı'nın aktardığına göre, Gülen bir odadan diğerine geçerken sandalye ile taşınıyordu. Yanındaki kişiler ona "Biraz yürümemiz gerekiyor" tarzında bir şeyler söylediklerinde, Gülen "Ben kendim yürürüm" cevabını verdi. Ayağa kalkmaya çalıştı, ancak hemen ardından tekrar oturup hayatını kaybetti. Bu açıklamalar, sosyal medyada alay konusu oldu.

15 Temmuz'da kanlı darbe girişimini planlayarak birçok vatandaşın ölümüne yol açan FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, tedavi gördüğü hastanede öldü.

BAKAN FİDAN’DAN, GÜLEN'İN ÖLÜMÜNÜ DOĞRULAMA

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da bu haberi doğruladı. Fidan, "İstihbarat birimlerimiz bu bilgiyi teyit etti. Gülen'in ölümü, bizim bu örgütle mücadelemizde bir rahatlama yaratmaz; devletimiz FETÖ ile mücadelesini sürdürecektir" şeklinde konuştu.

FİRARİ EKREM DUMANLI'NIN AÇIKLAMALARI

Kaçak durumda olan Ekrem Dumanlı’nın yaptığı açıklamalar, dalga konusu oldu. Dumanlı'nın paylaştığı videoda, FETÖ lideri Gülen'in son anlarına dair anlattıkları, özellikle sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. "Bir odadan diğerine geçerken sandalye ile taşınıyordu, sonra kendi başına yürümek istedi ama başaramadı ve vefat etti" dedi.

Bakmadan Geçme