• Haberler
  • Gündem
  • “Festivalimize renk kattınız” – Kocatepe Gazetesi

“Festivalimize renk kattınız” – Kocatepe Gazetesi

Ekipleri Afyonkarahisar'da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, ayrı ayrı teşekkür etti. Başkan Çoban 'Umuyoruz ki Afyonkarahisar'dan güzel anılarla ayrılacaksınız. Sizlerinde desteği ile Zafer Haftamızı coşkulu bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Festivalimize renk kattınız. Ülkelerimiz, dinimiz, dilimiz ve ırkımız farklı olsa da ortak paydamız insan sevgisi. Zafer Haftası'na göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı [&hellip]

Ekipleri Afyonkarahisar’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Burhanettin Çoban, ayrı ayrı teşekkür etti. Başkan Çoban; “Umuyoruz ki; Afyonkarahisar’dan güzel anılarla ayrılacaksınız. Sizlerinde desteği ile Zafer Haftamızı coşkulu bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Festivalimize renk kattınız. Ülkelerimiz, dinimiz, dilimiz ve ırkımız farklı olsa da ortak paydamız insan sevgisi. Zafer Haftası’na göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, sizleri ilimizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuzu bir kez daha ifade etmek istiyorum.” dedi.
Halk oyunları ekiplerinin liderleri söz alarak, Afyonkarahisar’da olmaktan mutlu olduklarını belirtti. Afyonkarahisar’da çok iyi karşılandıklarını ifade eden ekip liderleri davetinden dolayı Başkan Çoban’a şükranlarını sundu.

Bakmadan Geçme