Festival’de büyük coşku – Kocatepe Gazetesi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Romanya, Bosna Hersek, Gürcistan, Moldova, Makedonya, Bulgaristan, Kırgızistan, Söke Belediyesi ve TÜFEM halk oyunları ekipleri bu kez de AFİUM Alışveriş Merkezinde sahne aldı. Kültürlerin kaynaştığı gecede, sırayla gösterilerini sergileyen ekipler tam not aldı.Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalde ekipler kendi ülkelerinin ve yörelerinin oyunlarını sahneledi. Festivali ilgiyle izleyen Afyonkarahisarlılar, muhteşem bir görsel [&hellip]

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Romanya, Bosna Hersek, Gürcistan, Moldova, Makedonya, Bulgaristan, Kırgızistan, Söke Belediyesi ve TÜFEM halk oyunları ekipleri bu kez de AFİUM Alışveriş Merkezinde sahne aldı. Kültürlerin kaynaştığı gecede, sırayla gösterilerini sergileyen ekipler tam not aldı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalde ekipler kendi ülkelerinin ve yörelerinin oyunlarını sahneledi. Festivali ilgiyle izleyen Afyonkarahisarlılar, muhteşem bir görsel şölen yaşadı. Gecede Halk Oyunları Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mehmet Seçkin ekip başlarına çiçek takdim ederek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Bakmadan Geçme