FESTİVAL GÜNLÜĞÜ – Kocatepe Gazetesi

16’ncı Caz Festivali, okul söyleşileri ve açılış konseri ile bugün başlıyor   Sanat Yönetmenliğini Hüseyin Başkadem’in üstlendiği 16’ncı Afyonkarahisar Caz Festivali bugün başlıyor. Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, NG Afyon Otel ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nın destekleri ile devam eden 16’ncı Afyonkarahisar Caz Festivali’nin açılış konseri bugün NG Afyon Otel’de, saat 21’de gerçekleştirilecek. Açılış konserini Josefina [&hellip]

16’ncı Caz Festivali, okul söyleşileri ve açılış konseri ile bugün başlıyor

Sanat Yönetmenliğini Hüseyin Başkadem’in üstlendiği 16’ncı Afyonkarahisar Caz Festivali bugün başlıyor. Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi, NG Afyon Otel ile Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’nın destekleri ile devam eden 16’ncı Afyonkarahisar Caz Festivali’nin açılış konseri bugün NG Afyon Otel’de, saat 21’de gerçekleştirilecek. Açılış konserini Josefina Zampova Band gerçekleştirecek.
OKUL SÖYLEŞİLERİ DE
 YAPILIYOR
Festival kapsamında okul söyleşileri de bugünden itibaren yapılacak. Bugün saat 11’de Ayşegül Arsoy İlkokulu’nda, saat 14’te Güzel Sanatlar Anadolu Lisesi’nde, saat 17’de ise Aydın Doğan Bilim ve Sanat Merkezi’nde sanatçılar, öğrencilerle buluşacak. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme