Fertillife'den medyaya iftar – Kocatepe Gazetesi

İftarda Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, Kanal3 Genel Koordinatörü Mehmet Emin Güzbey, Hisar Gazetesi sahibi Hakan Dilek de hazır bulundu.ÖĞÜÇ KATILIMCILARATEŞEKKÜR ETTİÖzel Fertillife Afyon Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Kurucu Direktörü Dr. Ahmet Fatih Öğüç ve eşi Dr. Merve Öğüç tüm konuklarla tek tek ilgilendi. İftar sonrası Tüp Bebek Merkezinin 3 dakikalık tanıtım sinevizyonu [&hellip]

İftarda; Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, Kanal3 Genel Koordinatörü Mehmet Emin Güzbey, Hisar Gazetesi sahibi Hakan Dilek de hazır bulundu.
ÖĞÜÇ KATILIMCILARA
TEŞEKKÜR ETTİ
Özel Fertillife Afyon Hastanesi Tüp Bebek Merkezi Kurucu Direktörü Dr. Ahmet Fatih Öğüç ve eşi Dr. Merve Öğüç tüm konuklarla tek tek ilgilendi. İftar sonrası Tüp Bebek Merkezinin 3 dakikalık tanıtım sinevizyonu izlendi. Davete icabet eden konuklara teşekkür eden Dr. Öğüç şöyle konuştu: “Özel Fertillife Sağlık Grubu adına tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Medya mensuplarının çok değerli meslek lideri Mehmet Emin Güzbey ağabey ve Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt’a çok teşekkür ediyoruz. Sayın Ömer Mazi ve Hakan Dilek’e de bu vesile ile teşekkür etmek istiyorum. Şehrimizin çok değerli basın mensuplarının davetimize katılmalarından grubum adına gurur duyuyorum. Bu güzel akşamda bizleri yalnız bırakmayarak geldiğiniz için teşekkür ediyorum.”
“AFYON’A YARIM MİLYON
EUROLUK YATIRIM YAPILDI”
Özel Fertillife Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğüç, sağlıklı nesillerin oluşması için üreme sağlığıyla uğraştıklarını belirtti.
Uzun yıllar şehre hizmet veren Özel Telek Hastanesinin yeni sahipleri olduklarını hatırlatan Öğüç şunları söyledi:
“Afyonkarahisar’da Fertillife adı altında şehir geneline ve tüm Türkiye’ye ve inşallah tüm dünyaya sağlıklı nesiller yetiştirmek adına sağlık faaliyetlerini organize ederek uyguluyoruz. Altı aylık süreçte ulaştığımız nokta insanımıza henüz layık değil ama rakamlarla ifade edebiliriz ki Türkiye’de yaklaşık yüz siknus yapan ilk on merkezden bir tanesiyiz. Tabi bu hepimiz adına güzel birşeydir. Yaklaşık yarım milyon euroluk bir yatırım yapıldı. Bu Afyonumuzun şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da temsil için daha da iyi noktalara gelmesi için gerisi gelecek bir yatırım. İnşallah çok değerli basın mensuplarıyla birlikte Afyonumuza hep birlikte daha iyi katkılar sunacağız diye düşünüyoruz. Emriyoloji Laboratuarımızın Direktörü eşim Dr. Merve Öğüç’e, Direktörümüz Canan Çınar başta olmak üzere tüm ekibimize teşekkür ediyorum.”
Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, basın camiası olarak yaptıkları yatırımla şehre verdikleri önemi gösterip artı değer katan Özel Fertillife Sağlık Grubuna medya çalışanlarını ağırladıkları için teşekkür etti. Küçükkurt, yerel medyanın Fertillife Sağlık Grubuna desteğin artarak devam edeceğini inandıklarını da sözlerine ekledi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme