Ferman Toprak Kimdir Ve Nerelidir?

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak'ın nereli olduğu bugün internette en çok arananlar listesi arasında. Peki, Ferman Toprak Kimdir Ve Nerelidir? Tüm bu soruların yanıtı haberimizde…

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak’ın hayatı ve kariyeri birçok kişi tarafından merak konusu oldu. Peki, Ferman Toprak kimdir? İşte detaylar haberimizde…

FERMAN TOPRAK KİMDİR?

”Hayatı Tespih Yapmışım’ şarkısı ile milyonların hayranlığını kazana başarılı şarkıcı Ferman Toprak, 1975 yılında Adana’da doğmuştur. Baba tarafından Adıyaman’ın Bezik, anne tarafından ise, Şanlıurfa’nın İzol aşiretindendir. Dört kardeş olan Ferman Toprak, ilk ve orta eğitimini Adana’da tamamlamıştır. Daha sonra Ankara Üniversitesi Dil Tarih ve Coğrafya Fakültesini kazanan Toprak, eğitimini yarıda bırakarak müziğini yapabilmek adına İstanbul’a yerleşmiştir.

İlk albümü “Böyle Giderse/ Kurşunlara Geleyim”i 1997 yılında yayımlayan Toprak, daha sonra Etiler’de kendi gece kulübünü açmış, daha sonra kapatmıştır. Şuada mekânlarda sahne alan başarılı şarkıcı 2008 yılında ‘Ferman Zamanı’ isimli albümünü, 2011 yılında ‘Saygılarımla’ adlı albümünü çıkartmıştır.

2015 yılında Almanya’nın Münih kentinde Hilal Öztürk ile sade bir nikahla evlenen şarkıcının, Adel Su adında bir kızı vardır.

Bakmadan Geçme