Ferahlatan yaz tatili NG Afyon'da

NG Afyon, misafirlerine yaz tatilinde aradıkları her şeyi bir arada sunuyor. Afyonkarahisar'da saklı bir cennet olan NG Afyon, konuklarını, nemli ve bunaltıcı yaz sıcaklarında ferahlatan havasını solumaya davet ediyor. NG Afyon, serinleten havuzları, çocukların vazgeçilmezi aquaparkı, ailecek havuz başında barbekü keyfi, eğlence merkezi, her akşam canlı müzik dinletileri, zengin tarihini içine alan Frig Vadisi turları, [&hellip]

NG Afyon, misafirlerine yaz tatilinde aradıkları her şeyi bir arada sunuyor. Afyonkarahisar’da saklı bir cennet olan NG Afyon, konuklarını, nemli ve bunaltıcı yaz sıcaklarında ferahlatan havasını solumaya davet ediyor. NG Afyon, serinleten havuzları, çocukların vazgeçilmezi aquaparkı, ailecek havuz başında barbekü keyfi, eğlence merkezi, her akşam canlı müzik dinletileri, zengin tarihini içine alan Frig Vadisi turları, Aliva Spa’da bakım ve masajlarıyla yaz mevsimini doyasıya yaşayacağınız bir tatil fırsatı sunuyor.
NG Afyon, otelin uzman şeflerinin özel olarak hazırladığı zengin menüsünde, Afyonkarahisar bölgesi yerel lezzetlerini yenilikçi sunumlarla misafirlerine sunuyor. NG Afyon’un sunduğu spa paketleri, uzman terapistler tarafından uygulanan farklı masaj ve bakım kürleriyle, ruhu stresten ve sıcak nemli havaların oluşturduğu negatif etkilerinden arındırılmasını sağlıyor. Nemsiz ve ferahlatan havanın gölgesinde bir yaz tatili yaşamak isteyenlerin ilk tercihi NG Afyon oluyor.

Bakmadan Geçme