• Haberler
  • Genel
  • Fenni muayeneden önce Lider'e – Kocatepe Gazetesi

Fenni muayeneden önce Lider'e – Kocatepe Gazetesi

Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Lider Oto Teknik Servis, araç sahipleri için önemli bir hizmeti başlattı. Servis, araçların eksikliklerini ve ölçümlerini yapabiliyor. Bu servisin sunulması için 150 bin liralık yatırım gerçekleşti Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Lider Oto Teknik Servis, Afyonkarahisar'da bir ilki gerçekleştirdi. Servis, 150 bin liralık yatırımla, araç sahiplerine önemli bir imkanı sunuyor. [&hellip]

Fenni muayeneden önce Lider’e

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Lider Oto Teknik Servis, araç sahipleri için önemli bir hizmeti başlattı. Servis, araçların eksikliklerini ve ölçümlerini yapabiliyor. Bu servisin sunulması için 150 bin liralık yatırım gerçekleşti

Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Lider Oto Teknik Servis, Afyonkarahisar’da bir ilki gerçekleştirdi. Servis, 150 bin liralık yatırımla, araç sahiplerine önemli bir imkanı sunuyor. Lider Oto Teknik Servis Yöneticisi Cafer Güzgü, “Araç alırken ya da almadan önce, ilk olarak kafanızda alacağınız aracı hangi amaçla kullanacağınızı ve hangi tip ve modelde araç alırsanız sizin ihtiyacınıza cevap verebileceğini oluşturmalısınız. Böyle bir yaklaşım sizi aracınızı aldıktan sonra ihtiyaçlara cevap vermeme konusunda oluşabilecek pişmanlık duygusunu ortadan kaldıracak ve sizi aldığınız aracı tekrar alıp satma sırasında oluşabilecek maddi zararlardan kurtaracaktır” dedi.
İKİNCİ EL ARAÇ
ALMADAN UĞRAYIN
Güzgü, ikinci el araç almak isteyenlerin mutlaka test yaptırması gerektiğini vurgulayarak “Hangi aracı alacağınıza kara verdikten sonra size uygun olan ikinci el aracı bulma aşamasına geçmelisiniz. Bulduğunuz ikinci el aracı ekspertiz yaptırmadan önce ilk olarak sizin görüp beğenmeniz gereklidir. Ve son aşama olarak karar verip beğendiğiniz aracı kesinlikle test yaptırmadan almayınız. Bu sürece geldiğinizde Afyonkarahisar’da Lider Oto Teknik Servis’te en son teknoloji makinaları cihazları ve konusunda eğitim sertifikalarına sahip yetişmiş uzman personelimiz ile sizlere yardımcı olabilmek için hazırız” ifadelerini kullandı.
TESTLER RAPOR HALİNE GELİYOR
Güzgü, şöyle devam etti:
“Lider Oto Test Merkezi almak istediğiniz aracın değişen parça tespiti, boyalı parça tespiti, motor performans testi, klima kontrolü, fren testi, süspansiyon testi, yanal kayma testi yapılarak yazılı rapor halinde sizi bilgilendiriyoruz, siz de alacağınız araç hakkında bilgi sahibi olup, aldığınız aracın size uygun olup olamadığına karar veriyorsunuz. Motor performansı testi ile motor devri, motor torku ve motor gücü ölçülerek veriler gerçek zamanlı olarak bilgisayara kayıt edilmektedir. Ayrıca motorun her devirde ne kadar güç ürettiğini, motorun ürettiği gücün ne kadarını tekerlere ilettiğini ve motorun hangi devirde ne kadar tork ürettiğini ölçebilmekteyiz. Belirtmiş olduğum testleri sadece ikinci el araç alırken değil, belirli yaş ve kilometredeki araçlarında testlerden geçmesinin önemli olduğunu hatırlatmak isterim.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme