• Haberler
  • Genel
  • Fenerbahçeliler'den örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Fenerbahçeliler'den örnek davranış – Kocatepe Gazetesi

Sporun güzel yüzünü çocuklara yansıtmayı amaçlayan Afyonkarahisar ve Bursa'daki Fenerbahçe taraftarlarınca Sinanpaşa'nın Tazlar köyü ilkokulu ile öğrencilerinin eksikleri giderildi Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği ile Bursa Fenerbahçeliler Derneği'nin birlikte organize ettikleri yardım kampanyası kapsamında Sinanpaşa'nın Tazlar Köyü ilkokulunun eksikleri giderildi.Daha önce de bazı belde ve köylerdeki okullara yaptıkları yardımlarla gündeme gelen Afyonkarahisar Generbahçeliler Derneği üyeleri son kampanyalarında [&hellip]

Fenerbahçeliler’den örnek davranış

Sporun güzel yüzünü çocuklara yansıtmayı amaçlayan Afyonkarahisar ve Bursa’daki Fenerbahçe taraftarlarınca Sinanpaşa’nın Tazlar köyü ilkokulu ile öğrencilerinin eksikleri giderildi

Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği ile Bursa Fenerbahçeliler Derneği’nin birlikte organize ettikleri yardım kampanyası kapsamında Sinanpaşa’nın Tazlar Köyü ilkokulunun eksikleri giderildi.
Daha önce de bazı belde ve köylerdeki okullara yaptıkları yardımlarla gündeme gelen Afyonkarahisar Generbahçeliler Derneği üyeleri son kampanyalarında Bursa Fenerbahçeliler derneği ile işbirliğine gittiler. Sinanpaşa’nın tazlak Köyü’ndeki eksiklikleri belirleyen Fenerbahçe taraftarları öğrencilere mont, eşofman, çanta, kalem, defter gibi eşyalar dağıttılar. Ayrıca okul için fotokopi makinası, tarayıcı ve projeksiyon cihazı ile bilgisayar da sağlandı.
Fenerbahçeli taraftarların duyarlılığı Tazlar Köyü’nde büyük taktir topladı. Sarı lacivertli taraftarların köye yaptıkları ziyarette oyun havaları eşliğinde bir program düzenleyen öğrenciler gösterileriyle Fenerbahçeli taraftarlardan büyük alkış aldılar. Afyon Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Altınay ve Bursa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Kurtuluş da miniklere eşlik ettiler. Bursa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Kurtuluş, bu tür etkinliklerin devamının geleceğini söyledi. Kurtuluş, “Bizler Bursa Fenerbahçeliler Derneği olarak bugün burada bulunmaktan inanın çok mutluyuz. Bu faaliyetlerimizi Fenerbahçe Dernekleri olarak zaten sürekli yapıyoruz. Bu da bizim faaliyetlerimizden biri, sevgili Lokman Hocamızdan bundan iki ay evvel bir çağrı aldıktan sonra Dernek olarak organize olup sizlere bir nebze de olsa yardım etmek, sizlere hediyeler vermek ve en önemlisi sizleri tanımak için buralara geldik. Bugün sizlerle tanıştığımız için çok mutluyuz. Bizler Fenerbahçe sevdalılarıyız. Fenerbahçe ile doğduk Fenerbahçe ile büyüyoruz ama bu renklerin güzelliğini gücümüz ölçüsünde götürebildiğimiz her yere götürüyoruz. Bu da onlardan bir tanesi siz büyüklerimizin, siz çocuklarımızın belkide hiç görmediği tarafıdır bu, taraftarların bu tarafı da çok hoştur. Yalnızca maçlar değil böyle toplumumuzla iç içe olmak sosyal sorumluluk faaliyetleri düzenlemek, bunlar çok farklı duygular, bunlar aslında Fenerbahçeliliğin özünde olan en önemli olgulardır. Diğer köylere de yardımlarımızı ulaştırma gayretindeyiz. İnşallah bu yardımlarımız devam ettireceğiz. En büyük Fenerbahçe diyorum. Size sağlıklı mutlu günler diliyorum” dedi.
Afyonkarahisar Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Altınay ise sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu belirtti. Altınay, “Afyon Fenerbahçeliler Derneği olarak şu anda birlikte olduğumuz Tazlar İlkokuluna, halkına ve öğrencilerine ilgilerinden dolayı saygılarımızı sunuyoruz. Öncelikli olarak Bursa Fenerbahçeliler Derneği’ne yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ediyorum. Spor birliktelik, beraberlik, her şeyin ve her sevginin başı, bizi bu doğrultuda spor kardeşlik, spor dostluktur diyerek bütün Türkiye’deki, yurt dışındaki Fenerbahçeliler Dernekleri olarak çeşitli faaliyetlerle bir araya geliyoruz. Bursa Fenerbahçeliler Derneği olarak ve Afyon Fenerbahçeliler Derneği olarak Afyon Tazlar Köyündeki ilkokulunda okuyan öğrencilerimizi sevindirmek için bir araya geldik. İnşallah bunda da sizleri mutlu etmişizdir. Ben bir kez daha Afyon Fenerbahçeliler Derneği olarak Bursa’dan gelen Fenerbahçeliler Derneği Başkanı ve Üyelerine teşekkür ediyorum. Bu organizasyonu bizlere sağlayan yetkililere de teşekkür ediyorum.” dedi.
Sporun sadece futbol, basketbol ve diğer branşlardan ibaret olmadığını söyleyen Altınay, “Burada güzel bir etkinlik düzenledik. Daha öncede Fenerbahçeliler olarak çeşitli etkinliklere imza attık. Burada ki asıl amacımız taraftarlar olarak sadece maç izlemek değil, birlik ve beraberliği sağlamak. Sadece Fenerbahçeliler değil, diğer takımları tutan arkadaşlarımız da etkinliklerimize geliyor, desteklerini veriyorlar. Bu çok önemli ve güzel bir olay, fair-play adına önemli temellerin atılmasında Fenerbahçeliler olarak desteğimizi esirgemeyeceğiz.” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Bursa Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Nedim Kurtuluş ve dernek Üyeleri, Afyon Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Altınay, Dernek Üyeleri Ali Hancıoğlu, Hakan Mehmet Kocaşaban, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Yeşilırmak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Carfi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bülent Seyrekli, Muhammer Demircan, tarafından yardım malzemelerinin dağıtımı gerçekleştirildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme