• Haberler
  • Spor
  • Fenerbahçe kupasını Aziz Yıldırım'dan aldı

Fenerbahçe kupasını Aziz Yıldırım'dan aldı

Afyonkarahisar'da yapılan Basketbol U-13 Erkekler Türkiye Şampiyonası'nın tamamlandı. Yapılan maçların sonunda Finalde Anadolu Efes'i mağlup eden Fenerbahçe şampiyon olurken Anadolu Efes ikinci, Darüşşafaka Doğuş üçüncü oldu. Yapılan ödül töreninde şampiyonanın 'en'lerine de ödüller takdim edildi. Şampiyon Fenerbahçe'ye kupa ve madalyalarını vermek için Vali Aziz Yıldırım'ın ismi telaffuz edildiği zaman Fenerbahçeli sporcu yakınları Yıldırım'a büyük bir [&hellip]

Afyonkarahisar’da yapılan Basketbol U-13 Erkekler Türkiye Şampiyonası’nın tamamlandı. Yapılan maçların sonunda Finalde Anadolu Efes’i mağlup eden Fenerbahçe şampiyon olurken Anadolu Efes ikinci, Darüşşafaka Doğuş üçüncü oldu. Yapılan ödül töreninde şampiyonanın “en”lerine de ödüller takdim edildi. Şampiyon Fenerbahçe’ye kupa ve madalyalarını vermek için Vali Aziz Yıldırım’ın ismi telaffuz edildiği zaman Fenerbahçeli sporcu yakınları Yıldırım’a büyük bir tezahürat ve destek verdi. Basın mensuplarına ve velilere dönerek konuşan Vali Yıldırım “Güzel bir tevafuk oldu değil mi?” yorumunda bulundu. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’la isim benzerliği olan Vali Yıldırım Fenerbahçe’ye şampiyonluk kupasını takdim etti.  İkinci olan Anadolu Efes’e AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve üçüncü olan Darüşşafaka Doğuş’a da Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban kupa ve madalyalarını takdim etti.
DERİN ASİST KRALI OLDU
U-13 Türkiye Basketbol Şampiyonası’nda üçüncülüğü elde eden Darüşşafaka Doğuş’ta forma giyen Derin Saran asist kralı olarak turnuvayı tamamladı. Yapılan ödül töreninde Derin’e hediyesini Türkiye Basketbol Federasyonu Temsilcisi Ela Onat verdi.
EGE
DEĞERLENDİ
U-13 Türkiye Basketbol Şampiyonu Fenerbahçe oyuncusu Ege Yüksel, en değerli oyuncu seçildi. En Değerli Oyuncu olarak ismi açıklanan Ege Yüksel şaşkınlığını gizleyemedi ve arkadaşlarına “ben miyim, gerçekten mi” diye sordu. Genç oyuncuyu tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop oyuncunun hediyesini teslim etti.
ŞAHİN RİBAUND KRALI
Turnuvada beşinci olan Tekirdağ Tredaşspor’da forma giyen Yağız Alp Şahin ribaund kralı oldu. Şahin’e hediyesini Türkiye Basketbol Federasyonu Temsilcisi Gülşen Öztürk verdi.
TREDAŞ’TAN SARGIN SAYI KRALI
Oynanan U-13 Türkiye Basketbol Şampiyonası’nda Tredaşspor’dan Mehmet Serhat Sargın turnuvada en çok sayıyı kaydederek sayı kralı oldu. Tredaş’ın oyuncusuna hediyesini TBF Temsilcisi Serkan İnce verdi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme