• Haberler
  • Genel
  • Fenerbahçe Futbol Okulu’ndan seçmelere rekor katılım

Fenerbahçe Futbol Okulu’ndan seçmelere rekor katılım

Afyonkarahisar Fenerbahçe Futbol Okulu, dün gece geç saatlerde Fenerbahçe’nin alt yapı seçmeleri için İstanbul’a gitti. Seçmelere Afyonkarahisar’dan 40 minik futbolcunun katılacağı bildirildi Afyonkarahisar Fenerbahçe Futbol Okulu, dün gece İstanbul’a gitmek üzere yola çıktı. İstanbul’daki Fenerbahçe alt yapı tesislerinde düzenlenecek seçmelere katılmak için yola çıkan kafilede 40 futbolcu, 12 veli ve 3 antrenör yer alıyor. Bu [&hellip]

Fenerbahçe Futbol Okulu'ndan seçmelere rekor katılım

Afyonkarahisar Fenerbahçe Futbol Okulu, dün gece geç saatlerde Fenerbahçe’nin alt yapı seçmeleri için İstanbul’a gitti. Seçmelere Afyonkarahisar’dan 40 minik futbolcunun katılacağı bildirildi

Afyonkarahisar Fenerbahçe Futbol Okulu, dün gece İstanbul’a gitmek üzere yola çıktı. İstanbul’daki Fenerbahçe alt yapı tesislerinde düzenlenecek seçmelere katılmak için yola çıkan kafilede 40 futbolcu, 12 veli ve 3 antrenör yer alıyor. Bu yıl rekor bir katılımla İstanbul’daki seçmelere giden Afyonkarahisar Fenerbahçe Futbol Okulu seçmelerden de bir hayli umutlu. Antrenörler, Halil İbrahim Özkaya, Soner Ballıpınar ve Süleyman Karaboğa nezaretinde bir buçuk yıldır çalışmalarını sürdüren Afyonkarahisar Fenerbahçe Futbol Okulu, bu yıl en az 3-4 futbolcusunun seçmelerden başarılı olmasını hedefliyor.
Özkaya: Yüksek bir katılımla
Afyon’u temsil edeceğiz
Fenerbahçe’nin seçmelerine Afyonkarahisar Fenerbahçe Futbol Okulu da katılıyor. 40 futbolcu ve 12 veliden oluşan yaklaşık 55 kişilik dev bir kadro ile İstanbul’a giden Fenerbahçe Futbol Okulu, 2 gün sürecek seçmelerde başarıyla Afyon’u temsil etmeyi amaçlıyorlar. Antrenör Halil İbrahim Özkaya da seçmeler hakkında şöyle konuştu: “99-2004 doğumlu arasında genç kardeşlerimiz için düzenlenen seçmelere yüksek bir katılımla bizde yer alacağız. Bu seçmelerde en az 3-4 çocuğumuzun seçilmesini bekliyoruz. Burada asıl amaçlardan bir tanesi de seçmelere katılan çocuklarımızın Fenerbahçe ortamını, tesislerini, oradaki futbol ortamını görmesidir. Çocuklarımızın buradaki ortamı görerek bu yaşadıklarını ileride de unutamayacağı bir anı olarak beyinlerine kazımalarını istiyoruz. Bu nedenle biz de bu seçmelere çok fazla bir katılımla gidiyoruz. Büyükçe bir otobüsle gidiyoruz ama otobüsümüz de almadı ek bir araba tutmak zorunda kaldık. İnşallah mutlu bir şekilde Afyonkarahisar’a döneceğiz.”

Karaboğa: Ailelere teşekkür ediyoruz

Antrenör Süleyman Karaboğa da, Fenerbahçe’nin alt yapısına bir tane bile futbolcu kazandırmanın kendilerini çok mutlu edeceğini kaydetti. Karaboğa, ayrıca seçmelerde çocuklarını yalnız bırakmayan ve manevi destek veren velilere de teşekkür etti. Karaboğa: “Aileler de çocuklarını bu seçmelerde yalnız bırakmıyorlar. Tüm imkanlarımızı seferber ederek bu katılımı sağladık. 3 antrenörün nezaretinde gidiyor çocuklarımız.İnşallah çocuklarımız Fenerbahçe’nin alt yapı hocalarının gözüne girecekler. Bu amaçla gidiyoruz” diye konuştu.

Ballıpınar: Emeklerimizin karşılığını bu seçmelerde alacağız

Antrenör Soner Ballıpınar da yaptığı açıklamada; “Bu futbolcu kardeşlerimize, bir buçuk yıldır emek veriyoruz. Onlara en iyi şekilde futbol eğitimi vermeye çalışıyoruz. Bu organizasyonla onların bir adım daha ilerleyebileceğini düşünüyoruz. Seçilemeseler bile bu onlar için çok önemli bir deneyim olacak” dedi.
Haber: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme