• Haberler
  • Genel
  • Fenerbahçe, futbol okulu açıyor – Kocatepe Gazetesi

Fenerbahçe, futbol okulu açıyor – Kocatepe Gazetesi

Fenerbahçe Spor Kulübü, Afyonkarahisar’da Altyapı Futbol Okulu açıyor. Futbol Okulu’na kayıtlar dün itibariyle başladı. Başarılı sporcular Fenerbahçe altyapı takımlarında görev alacak. Fenerbahçe Spor Kulübü, Afyonkarahisar’da Altyapı Futbol Okulu açıyor. Fenerbahçe Afyonkarahisar Futbol Okulu Koordinatörü Mustafa Doğmuşay, Antrenör Turhan Hayat tarafından verilecek derslerin 15 Mayıs 2010 tarihinden başlayacağını bildirdi. Okula 1993-2003 arası doğumluların kabul edileceği bilgisini [&hellip]

Fenerbahçe, futbol okulu açıyor

Fenerbahçe Spor Kulübü, Afyonkarahisar’da Altyapı Futbol Okulu açıyor. Futbol Okulu’na kayıtlar dün itibariyle başladı. Başarılı sporcular Fenerbahçe altyapı takımlarında görev alacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü, Afyonkarahisar’da Altyapı Futbol Okulu açıyor. Fenerbahçe Afyonkarahisar Futbol Okulu Koordinatörü Mustafa Doğmuşay, Antrenör Turhan Hayat tarafından verilecek derslerin 15 Mayıs 2010 tarihinden başlayacağını bildirdi. Okula 1993-2003 arası doğumluların kabul edileceği bilgisini veren Doğmuşay, kayıt bürosunun eski belediye binasının arkasında olduğunu söyledi.
Kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerden 2 adet vesikalık fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve sağlık raporu istediklerini aktaran Doğmuşay, kursların Cumartesi, Pazar günleri 10.00-12.00 saatleri arasında verileceğini belirtti.
Öğrencilere Fenerbahçe’nin lisanslı formasını, şortunu ve tozluğunu vereceklerini anlatan Doğmuşay, “Bunun için ilk başta kayıt yaptıran öğrencilerimizden bir defaya mahsus 75 lira alacağız. Ayrıca yine ilk kayıtta bir defaya mahsus kayıt ücreti olarak 75 TL alacağız. Bu iki ücret bir defaya mahsus alınacak. Ondan sonra öğrencilerden aylık kurs ücreti olarak 50 lira alacağız.” dedi.Öğrencilere futbol dersinin Sporland Tesisleri’nde verileceğini belirten Doğmuşay, çalışmalar sırasında kaleci antrenörü ve sağlık ekiplerinin de bulunacağını bildirdi.

Bakmadan Geçme