• Haberler
  • Genel
  • Fen Lisesi’nin sorunlarını aktardılar – Kocatepe Gazetesi

Fen Lisesi’nin sorunlarını aktardılar – Kocatepe Gazetesi

Süleyman Demirel Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Adalet Özgün ile üyeler Dr. Kemal Demirkırkan, Yusuf Balık, Halil Koru ve okul müdürü Ömer Yalınkılıç birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret ettiler. Heyet, okulun sorunlarını dile getirdi Süleyman Demirel Fen Lisesi Okul Aile Birliği’nin İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyareti sırasında konuşan Adalet [&hellip]

Fen Lisesi'nin sorunlarını aktardılar

Süleyman Demirel Fen Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Adalet Özgün ile üyeler Dr. Kemal Demirkırkan, Yusuf Balık, Halil Koru ve okul müdürü Ömer Yalınkılıç birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret ettiler. Heyet, okulun sorunlarını dile getirdi

Süleyman Demirel Fen Lisesi Okul Aile Birliği’nin İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyareti sırasında konuşan Adalet Özgün, “Okulumuzun sorunları gerçekten çok büyük. Okul çok geniş bir alanda bulunuyor. Geçmiş yıllarda okulumuza yeterli destek sağlanmaması nedeniyle sorunlar büyümüş durumda. Yatılı pansiyon, Kapalı Spor Salonu ve okul binasının acil çözüm bekleyen sorunları var. Biz Okul Aile Birliği olarak okulumuza elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz, sizlerden de devletimizin imkanlarıyla destek olmanızı bekliyoruz” dedi.
SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ TAKİP EDİLECEK
Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın Fen Lisesi’nin sorunlarını bildiğini ve yakınen takip ettiğini belirttikten sonra Okul Müdürü Ömer Yalınkılıç’ın ivedilikle okul ihtiyaçlarının bildirmesi durumunda gereğinin yapılması konusunda destek olacaklarını belirtti.
Ziyaret sonrasında Fen Lisesi Okul Aile Birliği başkanı Adalet Özgün tüm öğrenci velileri adına Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a teşekkür plaketi takdim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme