• Haberler
  • Genel
  • Fen Lisesi 3-0'la üçüncü – Kocatepe Gazetesi

Fen Lisesi 3-0'la üçüncü – Kocatepe Gazetesi

Genç Kızlar B Grubu üçüncülük dördüncülük maçında Süleyman Demirel Fen Lisesi-İscehisar Baddal Aygün Anadolu Lisesi karşılaştı ve Fen Lisesi 3-0'lık skorla hem maçı hem kupayı kazandı Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesi'yle İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlediği Genç Kızlar B Grubu Voleybol üçüncülük dördüncülük maçında Süleyman Demirel Fen Lisesi ile İscehisar [&hellip]

Fen Lisesi 3-0’la üçüncü

Genç Kızlar B Grubu üçüncülük dördüncülük maçında Süleyman Demirel Fen Lisesi-İscehisar Baddal Aygün Anadolu Lisesi karşılaştı ve Fen Lisesi 3-0’lık skorla hem maçı hem kupayı kazandı

Afyonkarahisar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şubesi’yle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Genç Kızlar B Grubu Voleybol üçüncülük dördüncülük maçında Süleyman Demirel Fen Lisesi ile İscehisar Baddal Aygün Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. 3-0’la kazanan Süleyman Demirel Fen Lisesi üçüncülük kupasını kaldırırken Baddal Aygün Anadolu Lisesi de dördüncü olmayı başardı.
Maçın ilk setine Fen Lisesi hızlı başladı. Oyunda üstünlüğü sağlayan Fen Lisesi rakibine fazla sayı imkanı vermezken seti 25-19’luk skorla kazandı.
İkinci sette sahada Baddal Aygün yoktu. Toplamda 8 sayı alan Baddal Aygün Anadolu Lisesi ikinci seti de 25-8’lik skorla kaybetti.
Üçüncü sette ağırlığını artıran Fen Lisesi rakibine zorlu bir set daha yaşattı. Üçüncü setin sonunda 25-11’le kazanarak maçı 3-0’a taşıdı ve üçüncülük kupasını kaldırmayı bildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Süleyman Demirel Fen Lisesi: Antrenörü Emel Tağ
Cennet Ertürk, Ezgi Aray, Fatma Nur Mızrak, Gülsüm Berri Yavuz, Handenur Karagözlü, Nilay Cansu Akgül, Sena Melisa Koca, Sena Nur Koç, Sinem Şentürk, Şevval Çınar ve Zeynep Kılbıyık.

İscehisar Baddal Aygün Anadolu Lisesi: Antrenör Bayram Hayrettin Kutlu
Almira Küçükçepiş, Aslı Tekik, Buket Çıplak, Büşra Başer, Duygu Altuner, Gül Aleyna Görgülü, Nazik Akşit ve Rabia Özsarı.

Bakmadan Geçme