Fen Bilimleri Koleji öğretmen seçiyor

Afyonkarahisar'da modern binası ve öğrenci pansiyonlarının yanı sıra spor salonu ile eğitim öğretime hazır hale gelen Fen Bilimleri Koleji Afyonkarahisar'da alanında kendini ispatlamış öğretmenlerle sözleşmelerini yaparak, boş kadroları içinde titizlikle öğretmen seçimini sürdürüyor.Fen Bilimleri Koleji'nde 24-27 Temmuz tarihleri arasında daha önce müracaat eden öğretmenlerin Alan Bilgisi, Pedagoji bilgileri ve İletişim Becerileri konusunda eleme sınavları yapılacak. [&hellip]

Afyonkarahisar’da modern binası ve öğrenci pansiyonlarının yanı sıra spor salonu ile eğitim öğretime hazır hale gelen Fen Bilimleri Koleji Afyonkarahisar’da alanında kendini ispatlamış öğretmenlerle sözleşmelerini yaparak, boş kadroları içinde titizlikle öğretmen seçimini sürdürüyor.
Fen Bilimleri Koleji’nde 24-27 Temmuz tarihleri arasında daha önce müracaat eden öğretmenlerin Alan Bilgisi, Pedagoji bilgileri ve İletişim Becerileri konusunda eleme sınavları yapılacak. Alınacak 18 öğretmen kadrosuna 70’in üzerinde yoğun bir müracaat yapıldığı belirtilirken, eleme sınavlarının yoğun mesaiye sahne olması bekleniyor.
Fen Bilimleri Koleji yöneticileri alınacak öğretmenlerde mesleki tecrübesi olanlara öncelik tanınacağına dikkat çekerken müracaat yapamamış öğretmenlerin eleme gününe kadar şahsen müracaatları halinde sınavlara dahil edileceğini bildirdiler.
“Eğitim ciddi kurumların işidir” prensibiyle hareket ettiklerini belirten Fen Bilimleri Koleji yöneticileri, öğrenci kayıtlarını sürdürdüklerini, Afyonkarahisar eğitimine yeni bir nefes ve bakış açısı getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdiler.

Bakmadan Geçme