• Haberler
  • Spor
  • Federasyonu Kupası basın toplantısı yapıldı

Federasyonu Kupası basın toplantısı yapıldı

Mersin'de Atatürk Evi'nde gerçekleştirilen TBL Federasyon Kupası'nın basın toplantısına Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kerim Tufan, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serhan Antalyalı, Mersin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Vekili Ahmet Tarakçı, Mersin Basketbol İl Temsilcisi Osman Denizer, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş ile takımların temsilcileri ve basın mensupları katıldı.Organizasyonun Mersin'de düzenlenmesi nedeniyle [&hellip]

Mersin’de Atatürk Evi’nde gerçekleştirilen TBL Federasyon Kupası’nın basın toplantısına; Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kerim Tufan, Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serhan Antalyalı, Mersin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Vekili Ahmet Tarakçı, Mersin Basketbol İl Temsilcisi Osman Denizer, TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş ile takımların temsilcileri ve basın mensupları katıldı.
Organizasyonun Mersin’de düzenlenmesi nedeniyle mutluluk duyduklarını kaydeden Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Kerim Tufan, “Takımlarımızı şehrimizde misafir etmekten çok mutluyuz. Mersin, spor şehri olma yolunda ilerliyor. Mersin’in hizmet, turizm, kültür ve spor şehri olma yolunda hedefleri var. Uluslararası ve ulusal birçok organizasyona da ev sahipliği yaptık. Kupada mücadele edecek tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.
Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Serhan Antalyalı da “Mersin, spor şehri olarak anılmak istiyor. Bu organizasyonun Mersin’de düzenlenmesinden mutluluk duyuyoruz. Büyükşehir Belediyesi organizasyon anlamında bize büyük destek verdi. Herkese başarılı bir turnuva dilerim” ifadesine yer verdi.
Mersin Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Vekili Ahmet Tarakçı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Basketbol İl Temsilcisi Osman Denizer ve TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş’ün de takımlara başarı dilekleri sundu.
Toplantının son bölümünde Nesine.com Eskişehir Basket Başantrenörü Brad Greenberg ile oyuncu Evren Büker, Afyon Belediyesi Başantrenörü Mehmet Kabaran ile oyuncu Orçun Tunca ve İstanbul Beylikdüzü Başantrenörü Hakan Yavuz, TBL Federasyon Kupası ile ilgili değerlendirmede bulundu.
Türkiye Basketbol Ligi Federasyon Kupası için Mersin’de bulanan Afyon Belediyespor Koçu Mehmet Kabaran yaptığı konuşmada turnuvadaki takımlara başarılar diledi. Afyon Belediyespor Kaptanı Orçun Tunca ise müsabakaların sakatlıksız geçmesi temennisinde bulundu.  

Bakmadan Geçme