Federasyon'dan TBL takımlarına iyi haber

Türkiye Basketbol Federasyonu'nda Türkiye Basketbol Ligi takımları ile yapılan toplantıda iddaa konusu görüşüldü ve kulüplerin içini rahatlatan açıklamalar yapıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan geçen yılki rakamlar baz alınarak Play-Off’lara kadar 18 maçın iddaa’da yer almasına çalışılacağını, sayının bundan az olması durumunda TBF’nin aradaki fark için devreye gireceğini söyledi.Toplantıda ayrıca Federasyon Kupası’nın iddaa’ya girmeyen [&hellip]

Türkiye Basketbol Federasyonu’nda Türkiye Basketbol Ligi takımları ile yapılan toplantıda iddaa konusu görüşüldü ve kulüplerin içini rahatlatan açıklamalar yapıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan geçen yılki rakamlar baz alınarak Play-Off’lara kadar 18 maçın iddaa’da yer almasına çalışılacağını, sayının bundan az olması durumunda TBF’nin aradaki fark için devreye gireceğini söyledi.
Toplantıda ayrıca Federasyon Kupası’nın iddaa’ya girmeyen son ikişer maçı için de kulüplerin gelir kaybının giderileceği belirtildi.

Bakmadan Geçme