Feci kaza, acı kayıp – Kocatepe Gazetesi

Tıp Fakültesi kavşağında Otobüsle çarpışan otomobil yaklaşık 10 metre sürüklendi. Araç içinde sıkışan Üyümez çiftinden, Tuğba Üyümez kurtarılamadı. Sürücü Bekir Üyümez ağır yaralandı. Müze Müdürü Mevlüt Üyümez'in gelini olan Tuğba Üyümez'in vefatı büyük üzüntü yaşattı Afyonkarahisar'ı Antalya, İzmir ve İstanbul karayollarına bağlayan çevre yolunda Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Rektörlük Araştırma ve Uygulama Hastanesi [&hellip]

Feci kaza, acı kayıp

Tıp Fakültesi kavşağında Otobüsle çarpışan otomobil yaklaşık 10 metre sürüklendi. Araç içinde sıkışan Üyümez çiftinden, Tuğba Üyümez kurtarılamadı. Sürücü Bekir Üyümez ağır yaralandı. Müze Müdürü Mevlüt Üyümez’in gelini olan Tuğba Üyümez’in vefatı büyük üzüntü yaşattı

Afyonkarahisar’ı Antalya, İzmir ve İstanbul karayollarına bağlayan çevre yolunda Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Rektörlük Araştırma ve Uygulama Hastanesi kavşağında dün saat 16.00’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Kaza Bekir Üyümez (30) idaresindeki 03 UU 188 plakalı otomobil hastane kavşağına geldiği sırada Ahmet Uludere yönetimindeki 34 AM 0043 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı.
Otobüsün sağ ortasına çarptığı otomobil çarpışmanın şiddetiyle yaklaşık 10 metre sürüklendi. Karayolunun ortasındaki bankete çıkarak durabilen otomobilde sürücü Bekir Üyümez ile eşi Tuğba Üyümez (28) sıkıştı. Olay yerine çağırılan Afyonkarahisar İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne bağlı sivil savunma ekipleri tarafından Üyümez çiftini sıkıştığı yerden çıkardı. Ambulansla kazanın yaşandığı kavşağa 200 metre mesafede bulunan AKÜ hastanesine kaldırılan Üyümez çiftinden, otobüsün çarptığı yerde oturan Tuğba Üyümez, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.
Kaza sonrası Üyümez çiftinin çocuklarının da otomobilde olduğu iddiası polis ve sivil savunma ekiplerine heyecan dolu dakikalar yaşattı. Çocuğun da araçta sıkışmış ya da otomobilden fırlamış olabileceği ihtimali üzerine uzun süre aracın sıkışan bölümleri ile çevrede çocuğu arayan ekiplere, kazanın olduğu alandaki refüjlere fidan diken Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de katıldı.
Polisin Üyümez Ailesi’nin yakınlarıyla yaptığı telefon görüşmesiyle, adı öğrenilemeyen Bekir-Tuğba Üyümez çiftinin çocuklarının bir akrabalarının yanında olduğunu öğrendi. Aramalara son verilen kaza sonrası olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Otobüs şoförü Ahmet Uludere’nin göz altına alındığı kazada yaralanan Bekir Üyümez’in ise durumunun ciddi olmadığı öğrenildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme