Feci kaza 3 ölü, 3 yaralı

Afyonkarahisar Gazlıgöl yolunda dün gece meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı Karayolunu kana bulayan kaza dün gece 00.10 sularında meydana geldi. Gazlıgöl yolu 18’inci kilometre Yarımca virajında 06 AAT 52 plakalı otomobil ile 03 T 6903 plakalı ticari otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti. Hatalı sollama sonucu meydana [&hellip]

Feci kaza 3 ölü, 3 yaralı

Afyonkarahisar Gazlıgöl yolunda dün gece meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı

Karayolunu kana bulayan kaza dün gece 00.10 sularında meydana geldi. Gazlıgöl yolu 18’inci kilometre Yarımca virajında 06 AAT 52 plakalı otomobil ile 03 T 6903 plakalı ticari otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 3 kişi hayatını kaybetti.
Hatalı sollama sonucu meydana geldiği tahmin edilen kazada Selçuk Ç., Adem B. ve Osman K. hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden üç kişinin de araçların içinde sıkıştığı kazada isimleri henüz belirlenemeyen üç kişi de yaralandı. Kazada ticari takside hayatını kaybeden ve yaralananların İhsaniye’nin Beyköy Köyü’nden olduğu, Zübeyde Hanım Doğum ve Çocukevi Hastanesi’nde bulunan çocuklarını Beyköy’e götürdükleri öğrenildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme