• Haberler
  • Genel
  • 'Fatura, dar gelirliye çıkartılıyor' – Kocatepe Gazetesi

'Fatura, dar gelirliye çıkartılıyor' – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, ekonomik dengeleri alt üst edenlerin, dar gelirliye yüklendiğini belirtti Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, vatandaşların ekonomik kıskaca alındığını söyledi. Şenol, 'Aylık geliri yalnızca 1274 TL olan, kirada oturan, iki-üç vasıtayla işe gidip gelen bir baba 19 yaşındaki işsiz çocuğunun yükü yanında bir de her ay 51 TL yıllık [&hellip]

“Fatura, dar gelirliye çıkartılıyor”

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin
Şenol, ekonomik dengeleri alt üst edenlerin,
dar gelirliye yüklendiğini belirtti

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Nizamettin Şenol, vatandaşların ekonomik kıskaca alındığını söyledi. Şenol, “Aylık geliri yalnızca 1274 TL olan, kirada oturan, iki-üç vasıtayla işe gidip gelen bir baba 19 yaşındaki işsiz çocuğunun yükü yanında bir de her ay 51 TL; yıllık 612 TL Genel Sağlık Sigortası primi ödemek zorunda bırakıldı. Memurlar için de aynı durum söz konusu. Üstelik bu durumda vatandaşlar kaç çocuğu varsa hepsi için ayrı ayrı prim ödeyecek; masrafları katlanacak” dedi.
Şenol, sendika olarak uyarıda bulunmak istediklerini belirterek “Türkiye’nin ekonomik dengelerini alt üst edenler, acı reçeteyi sürekli memur, işçi, çiftçi, emekli, dul, yetim, küçük esnaf ve işsizler gibi dar ve sabit gelirlilere çıkartıyor. Vatandaşlarımızdan tahsil edilen katlım payları sürekli artırılıyor, yakında bütün sağlık hizmetlerinden katılım payı alınmaya başlanır ve sağlık tümüyle paralı hale gelirse kimse şaşırmamalıdır” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme