• Haberler
  • Spor
  • Fatih tuttu Uğur attı – Kocatepe Gazetesi

Fatih tuttu Uğur attı – Kocatepe Gazetesi

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Demirspor 14. hafta müsabakalarında Çobanlar Belediyespor'a konuk oldu. Düşme potasından çıkan Demirspor zirveye doğru yükselmeye başladı. Çobanlar Belediyespor karşısında 6-0'lık skorla galibiyeti bulan Demirspor 5. sıraya yükseldi. Demirspor'un maçta attığı 6 golün üçünü Uğur Tukul kaydetti. Kaleci Fatih Susuz ise 2 penaltı kurtararak kalesini de gole kapattı.MAÇTAN DAKİKALAR13. [&hellip]

Barlak Yapı Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Demirspor 14. hafta müsabakalarında Çobanlar Belediyespor’a konuk oldu. Düşme potasından çıkan Demirspor zirveye doğru yükselmeye başladı. Çobanlar Belediyespor karşısında 6-0’lık skorla galibiyeti bulan Demirspor 5. sıraya yükseldi. Demirspor’un maçta attığı 6 golün üçünü Uğur Tukul kaydetti. Kaleci Fatih Susuz ise 2 penaltı kurtararak kalesini de gole kapattı.
MAÇTAN DAKİKALAR
13. dakikada gelişen Demirspor atağında Hüseyin bulduğu golle perdeyi açtı. 1-0
34. dakikada gelişen Demirspor atağında Yusuf yaklaşık 35 metreden attığı golle farkı ikiye çıkardı. 2-0
42. dakikada gelişen Çobanlar Belediyespor atağında oluşan pozisyonda hakem penaltı kararı verdi. Topun başına geçen tecrübeli futbolcu Murat Balcı sert vurdu kaleci Fatih topa son anda dokundu ve top kornere çıktı.
53. dakikada Demirspor’un sol ayağı Osman kaleciyi mağlup etmeyi başardı. 3-0
64. dakikada gelişen Demirspor atağında Uğur Tukul takımı adına 4. kendisi adına ilk golünü attı. 4-0
67. dakikada Çobanlar Belediyespor bir kez daha penaltı kazandı. Topun başına bu kez İlyas geçti. İlyas yerden sert vurdu ve yine Fatih topu çıkarmayı başardı.
73. dakikada Uğur bir kez daha sahneye çıktı ikinci golünü kaydetti. 5-0
84. dakikada gelişen Demirspor atağında Uğur Tukul hat-trick yaptığı golünü atmayı başardı. 6-0
Uğur’un attığı son golden sonra gelişen ataklarda başka gol olmazken Demirspor maçı 6-0’lık net skorla kazandı. Maçtan 3 puanla ayrılan Demirspor bir sıra yükselerek 5. sırada yer aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme