FATİH projesi, ülkemiz için önemli

Çay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AB Proje Ofisi Toplantı Salonu’nda İlçe Millî Eğitim Müdürleri toplantısı yapıldı.Toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Gençtürk ve İlçe Millî Eğitim Müdürleri katıldılar.FATİH Projesi, EBA (Eğitim Bilişim Ağı)'nın kullanımının yaygınlaştırılması, AFBİS´in kullanımı ile destekleme ve yetiştirme kurslarının işleyişinin [&hellip]

Çay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AB Proje Ofisi Toplantı Salonu’nda İlçe Millî Eğitim Müdürleri toplantısı yapıldı.
Toplantıya İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Fatih Akçil, Millî Eğitim Şube Müdürü Ahmet Gençtürk ve İlçe Millî Eğitim Müdürleri katıldılar.
FATİH Projesi, EBA (Eğitim Bilişim Ağı)’nın kullanımının yaygınlaştırılması, AFBİS´in kullanımı ile destekleme ve yetiştirme kurslarının işleyişinin görüşüldüğü ve eğitim öğretim faaliyetlerinin değerlendirilmesinin yapıldığı toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.
Yalçın, Fatih Projesi’nin öğrenciler, öğretmenler ve veliler hatta ülkemiz açısından taşıdığı önemi vurguladı. Yalçın, Eğitimde Kaliteyi Artırma Projesi (EKAP) çalışmalarının titizlikle yürütülmesi,Eğitim Bilişim Ağı’nın (EBA) kullanımının yaygınlaştırılması, okullarda yapılan çalışmaların izlenmesi ve destekleme ve yetiştirme kurslarının yaygınlaştırılması konularında açıklamalarda bulundu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme