• Haberler
  • Gündem
  • FATİH KAYACAN’DAN SURİYELİLERE: “Gösterdiğimiz anlayışı sizden de bekliyoruz”

FATİH KAYACAN’DAN SURİYELİLERE: “Gösterdiğimiz anlayışı sizden de bekliyoruz”

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, ilçede ikamet eden Suriyelilere yönelik yaptığı konuşmada 'Yaşadığınız zor şartlarda millet ve devlet olarak sizlerin yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sizlerden de aynı anlayışı bekliyoruz' dedi.Suriye uyruklu vatandaşların bir kısmı ile Belediyede bir araya gelen Kayacan 'Yaşadığınız olaylar ve sıkıntıları biliyoruz. Bu nedenle size kardeşlik duygularıyla yardımcı olmayı sürdüreceğiz. [&hellip]

Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan, ilçede ikamet eden Suriyelilere yönelik yaptığı konuşmada “Yaşadığınız zor şartlarda millet ve devlet olarak sizlerin yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz. Sizlerden de aynı anlayışı bekliyoruz” dedi.
Suriye uyruklu vatandaşların bir kısmı ile Belediyede bir araya gelen Kayacan “Yaşadığınız olaylar ve sıkıntıları biliyoruz. Bu nedenle size kardeşlik duygularıyla yardımcı olmayı sürdüreceğiz. Sizler de bilhassa çocuklarınızı uygun olmayan saatlerde sokaklara bırakıp, insanları rahatsız etmelerinin önüne geçiniz” diye konuştu.
Bolvadin’de oturan Suriyelilere Kızılay Bolvadin Şubesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle yardım paketi dağıtıldı.

Bakmadan Geçme