Fatih Erbakan geliyor – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Cumhuriyeti eski başbakanlarından Milli Görüş lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vasiyetiyle 2013 yılında kurulan ve kısa sürede birçok ilde teşkilatlanan Erbakan Vakfı, Afyonkarahisar’da da kuruluşunu tamamladı. Cemal Karkı’nın kurucu başkanlığında oluşturulan Erbakan Vakfı Afyonkarahisar Şubesi, protokol ziyaretleriyle vakıf faaliyetlerine resmen başladı.Fatih Erbakan’ın 15 Mayıs Pazar günü düzenleyecekleri ‘Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir [&hellip]

Türkiye Cumhuriyeti eski başbakanlarından Milli Görüş lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vasiyetiyle 2013 yılında kurulan ve kısa sürede birçok ilde teşkilatlanan Erbakan Vakfı, Afyonkarahisar’da da kuruluşunu tamamladı. Cemal Karkı’nın kurucu başkanlığında oluşturulan Erbakan Vakfı Afyonkarahisar Şubesi, protokol ziyaretleriyle vakıf faaliyetlerine resmen başladı.
Fatih Erbakan’ın 15 Mayıs Pazar günü düzenleyecekleri ‘Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya” konulu konferansa katılmak üzere ilimize geleceğini belirten Karkı, Ram Salonu’nda saat 14:00’da başlayacak programa Başkan Çoban’ı davet etti. Karkı, ziyaret anısına Başkan Burhanettin Çoban’a Necmettin Erbakan’ın geride bıraktığı notlarından oluşturulan “Davam” isimli kitabı hediye etti.
Erbakan’ın tüm mücadelelerini ‘Ne yaptıysam Allah rızası için yaptım” diyerek anlattığı kitapta ilginç ve çarpıcı detaylar bulunuyor. 5 bin sayfalık notlardan hazırlanan kitapta, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın Türkiye siyaset tarihinin önemli olaylarına dair anıları ve bakış açılarını içeren hatıraları yer alıyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme