• Haberler
  • Genel
  • Faslı konuklar konaklama için Akrones'i seçti

Faslı konuklar konaklama için Akrones'i seçti

Özgür Yapı tarafından Afyonkarahisar'a kazandırılan Akrones Termal Otel Faslı misafirlerini ağırladı   Termal tatil için Akrones Termal Oteli tercih eden Faslı konuklar tatil yaparken Afyonkarahisar'ın tarihi ve kültürel zenginliğini de keşfettiler. Termal su ile şifa bulan konuklar, düzenlenen gezi programlarına katılarak tarihi alanları inceleme fırsatı buldu. Afyonkarahisar'ın yöresel ürünlerini tadan Faslılar ülkelerine götürmek için çeşitli [&hellip]

Özgür Yapı tarafından Afyonkarahisar’a kazandırılan Akrones Termal Otel Faslı misafirlerini ağırladı

Termal tatil için Akrones Termal Oteli tercih eden Faslı konuklar tatil yaparken Afyonkarahisar’ın tarihi ve kültürel zenginliğini de keşfettiler. Termal su ile şifa bulan konuklar, düzenlenen gezi programlarına katılarak tarihi alanları inceleme fırsatı buldu. Afyonkarahisar’ın yöresel ürünlerini tadan Faslılar ülkelerine götürmek için çeşitli lezzetleri satın aldı.
Akrones Termal Otel Halkla İlişkiler Müdürü Şule Tokpunar yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Hem otelimizin hem de ilimizin adını bir kez daha duyurduğumuz için mutluyuz. Otelimizin kaliteli hizmetinden oldukça memnun kalan Faslı konuklar hem bedenen hem de ruhen dinlendiklerini ifade etti. Yedi gece otelimizde ağırladığımız Faslı konuklarımız Frig Vadisi turu ve günübirlik Eskişehir turu yaptırdık.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme