• Haberler
  • Genel
  • “Farkındalık oluşturma semineri” ilgi gördü

“Farkındalık oluşturma semineri” ilgi gördü

ÇASGEM tarafından hazırlanan 'Farkındalık Oluşturma Semineri' AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlendi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) tarafından hazırlanan ve Afyonkarahisar Valiliği tarafından organize edilen, kamudaki işveren ve işveren vekillerine İş Sağlığı ve Güvenliği konularında 'Farkındalık Oluşturma Semineri' Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.Çalışma ve Sosyal [&hellip]

"Farkındalık oluşturma semineri" ilgi gördü

ÇASGEM tarafından hazırlanan “Farkındalık Oluşturma Semineri” AKÜ Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlendi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi (ÇASGEM) tarafından hazırlanan ve Afyonkarahisar Valiliği tarafından organize edilen, kamudaki işveren ve işveren vekillerine İş Sağlığı ve Güvenliği konularında “Farkındalık Oluşturma Semineri” Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim Uzman Yardımcısı Maden Yüksek Mühendisi Özge Akaner tarafından verilen seminere İlçe Kaymakamları, merkez ve merkeze bağlı belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş il müdürleri ve temsilcileri katıldılar. Yaklaşık olarak 2 saat süren seminerde katılımcılara “6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun Getirmiş Olduğu Yükümlülükler ve Kamuda İş Sağlığı ve Güvenliği Faaliyetleri” konularında bilgiler verildi.
Seminerin sonunda Özge Akaner tarafından program katılımcılarının seminer konusuyla ilgili soruları cevaplandırıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme