Fadime nine yeni evine kavuştu

Sandıklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Akharım Kasabası'nda yalnız yaşayan Fadime Üresin'e yeni evini teslim etti Evin anahtar teslimine Sandıklı İlçe Kaymakamı Ali Candan, SYDV Müdürü Şuayip Binbir, Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner, Yazı İşleri Personeli Mehmet Çalışkan, İlçe Mal Müdürü Abdülmecit Aydın, Mütevelli Heyet Üyeleri Nuri Gököz, Recep Dişli, Nazir Sert, Erkan Akçay, Vakıf [&hellip]

Fadime nine yeni evine kavuştu

Sandıklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Akharım Kasabası’nda yalnız yaşayan Fadime Üresin’e yeni evini teslim etti

Evin anahtar teslimine Sandıklı İlçe Kaymakamı Ali Candan, SYDV Müdürü Şuayip Binbir, Yazı İşleri Müdürü Şükrü Ülgüner, Yazı İşleri Personeli Mehmet Çalışkan, İlçe Mal Müdürü Abdülmecit Aydın, Mütevelli Heyet Üyeleri Nuri Gököz, Recep Dişli, Nazir Sert, Erkan Akçay, Vakıf Personeli Osman Akın katıldı.
Törende konuşan Kaymakam Candan “Fadime Teyzemizin evi durulamayacak vaziyetteydi. Geçen yıl kasaba ziyaretimizde evi bizzat gördüm. Yeni bir ev yapılması için gerekli talimatları vererek evin en kısa sürede tamamlanması için çalışmaları başlattık. Vakıf Mütevelli Heyet Üyelerimize ve Vakıf Personelimize yaptıkları titiz çalışmadan dolayı böyle bir eser çıkmasına katkı sağladıklarından dolayı şükranlarımı sunuyorum. Belediye Başkanımız Nurettin Özdemir’e, evin yapım aşamasında sağladığı katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Teyzemizin, yeni evinde huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür geçirmesini temenni ediyorum, bundan sonra da ihtiyaç sahibi ailelerimize ev yapımlarımız ve teslimlerimiz tüm hızıyla devam edecek” dedi.
Yeni evini teslim alan Fadime üresin ise “Beni bu güzel eve kavuşturan herkese teşekkür ediyorum, Allah razı olsun yeni bir evim oldu çok mutluyum” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme