Facia önlendi – Kocatepe Gazetesi

Otobüslerin yanmasına neden olan ve 󈫺 numara” olarak tarif edilen yağ, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalandı İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından durdurulan bir araçta, Cumhuriyet Savcılığının talimatına istinaden arama yapıldı. 36 gram esrar ele geçirilen aramanın ardından 2 kişi adli mercilere sevk edildi. Ekipler, Çay ilçesinde faaliyet gösteren [&hellip]

Facia önlendi

Otobüslerin yanmasına neden olan ve “10 numara” olarak tarif edilen yağ, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından durdurulan bir araçta, Cumhuriyet Savcılığının talimatına istinaden arama yapıldı. 36 gram esrar ele geçirilen aramanın ardından 2 kişi adli mercilere sevk edildi.
Ekipler, Çay ilçesinde faaliyet gösteren bir oto-lastik işletmesi önünde iki aracın durduğunu tespit etti. Bu araçların depolarına işletme çalışanları tarafından 10 numara tabir edilen madeni yağın boşaltıldığının görülmesi üzerine ekipler tarafından müdahale edildi. Çay Cumhuriyet Başsavcılığı Sulh Ceza Hâkimliği tarafından verilen arama ve el koyma kararına istinaden yapılan aramada; bin 584 litre kaçak akaryakıt amaçlı kullanılan madeni yağa görevlilerimizce el konuldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme