• Haberler
  • Asayiş
  • Fabrikadan demir çalıp hurdacıya sattılar, yakalandılar

Fabrikadan demir çalıp hurdacıya sattılar, yakalandılar

Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikadan saç demirleri çaldıktan sonra hurdacıya satan 3 kişi yakalandı   Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Organize Sanayi Bölgesi 4'üncü Cadde 3'üncü Sokak'ta ZTF Enerji İnşaat fabrikasının müdürü olan N.U.'nun, fabrikanın yan tarafında açıkta bulunan 6-7 adet 25 milim kalınlığında 60 santimetre çapında saç demirlerin çalındığına ilişkin ihbarını değerlendirdi. Şüphelilerin çaldıkları [&hellip]

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikadan saç demirleri çaldıktan sonra hurdacıya satan 3 kişi yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Organize Sanayi Bölgesi 4’üncü Cadde 3’üncü Sokak’ta ZTF Enerji İnşaat fabrikasının müdürü olan N.U.’nun, fabrikanın yan tarafında açıkta bulunan 6-7 adet 25 milim kalınlığında 60 santimetre çapında saç demirlerin çalındığına ilişkin ihbarını değerlendirdi.
Şüphelilerin çaldıkları demirleri Afyonkarahisar plakalı bir araç kullanarak bir hurdacıya sattıkları tespit edildi. Hurdacılık işyeri sahibi Ö.K.’ye suç eşyasını satın almaktan adli işlem yapıldı. Çalınan demirler, müştekiye teslim edildi.
Şüpheliler 2005 doğumlu C.Y., 2007 doğumlu A.Y., 2001 doğumlu O.Y. isimli kişiler de yakalandı. Şüpheliler hakkında gerekli tahkikatın başladığı belirtildi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.

Bakmadan Geçme